Asus Stri̇x Scope RX

Laaspava

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar klavyeyi alalı 1 hafta oldu biraz deneyimleyip yazmak istedim.Öncelikle switch kalitesinden başlayım.Switch kalitesi cidden güzel.İlk başta önyargıyla yaklaştım çünkü asusun kendi ürettiği switchler.Fakat cidden muazzam bi kalitesi var.Bu kaliteyi şöyle açıklayayım.Bazı klavyelerde tuşun köşesinden bastığımsa fln algılamama olabiliyor bu klayde öyle bir şey yok.CTRL tuşu sol alttaki büyütülmüş bi üstündeki shift küçültülmüş bence güzel olmuş fakat kişiden kişiye değişebilir.Bir de tuşlar çok hassas yani hassas derken şunu anlatmaya çalışıyorum basmasığınızı sanıyosunuz ama basıyosunuz fazla aşırı güçlü basmadan bile algılıyo.RGB kalitesi cidden iyi rgbye takılanlar çiçin öncelikle bunu yazayım.Sabah gümeş vururken kullansım cidden rgb kaliteside güzel ışık olduğu halde renkleri canlı bir şekilde verebiliyo.Klavyenin alt kısmına gelelim şimdi.Klavyenin altında kaydırmazpedler var bu pedler kaliteli masamda denedim 0 kaydırma masam yerinden oynadı fakat klavye oynamadı.Yükseltici ayakların kademeli olmasını isterdim fakat kademeli değil.Ama bu ayakları myle kalitesiz ince kırılacak gibi değil.Kalın güzel bi kalitede kolay kolay kırılmaz gibime geliyor.Klavyenin gövdesi çok iyi hafif ağır tam ağırlığını bilmiyorum fakat cidden iyi bi gövdesi var.Sağlam düşürseniz yere atsanız bile bir şey olmaz.Armorycreate diye uygulaması var ismini tam hatırlamıyorum bu uygulamadan rgbleri klavyenin içinde olan modlardan farklı modlara geçirebiliyosunuz.Macro atama için boşluğun solunsaki alt tuşunu kullanabilirsiniz diye belirmek için bu tuşun alt kısmına macro yazmışlar.Macro ayarlamalara henüz bakmadım o yüzden hiç bir şekilde bilgim yok.

Sorularınız varsa klavye hakkında yazabilirsiniz bu konunun altına

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri