- Tepki
- 8
selaum aleyküm arkadaşlar Anakartim Asus b550M-E wifi bu anakart'a göre aura sync destekli RGB ve Type-C portlu mesh kasa önerirmisiniz bütçe 2800tl şimdiden teşekkürler.
hocam dark maxima v20 al rahatına bak anlık olarak kullanmaktayımselaum aleyküm arkadaşlar Anakartim Asus b550M-E wifi bu anakart'a göre aura sync destekli RGB ve Type-C portlu mesh kasa önerirmisiniz bütçe 2800tl şimdiden teşekkürler.
isterseniz örnek bir görsel atabilirimselaum aleyküm arkadaşlar Anakartim Asus b550M-E wifi bu anakart'a göre aura sync destekli RGB ve Type-C portlu mesh kasa önerirmisiniz bütçe 2800tl şimdiden teşekkürler.
Sizi @yunusx36 hocam sandım diyecektim ki bu adamın bilgisi nerdeyse çoğumuzdan daha iyi diyeselaum aleyküm arkadaşlar Anakartim Asus b550M-E wifi bu anakart'a göre aura sync destekli RGB ve Type-C portlu mesh kasa önerirmisiniz bütçe 2800tl şimdiden teşekkürler.
Sana zahmet bir tane atarmisinhocam dark maxima v20 al rahatına bak anlık olarak kullanmaktayım
Asus ROG Strix B550-F Gaming AMD B550 5100 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakartımla
gayet uyumlular hem içinde sığma olsun hem ışık senkronizasyonu olsun çok tatlı
isterseniz örnek bir görsel atabilirim
hangi renge tanımlayayım hocam daha net anlamanız içinSana zahmet bir tane atarmisin
selaum aleyküm arkadaşlar Anakartim Asus b550M-E wifi bu anakart'a göre aura sync destekli RGB ve Type-C portlu mesh kasa önerirmisiniz bütçe 2800tl şimdiden teşekkürler.
Hoca değilimhangi renge tanımlayayım hocam daha net anlamanız için
4 fan RGB sync destekli mi?hangi renge tanımlayayım hocam daha net anlamanız için
direk önerim Cooler master td500 v2 mesh efsane kasaselaum aleyküm arkadaşlar Anakartim Asus b550M-E wifi bu anakart'a göre aura sync destekli RGB ve Type-C portlu mesh kasa önerirmisiniz bütçe 2800tl şimdiden teşekkürler.
evet her renge uyumluHoca değilim
Dediğin kasanın fanları modlumu
4 fan RGB sync destekli mi?
Hoca değilim
Dediğin kasanın fanları modlumu
4 fan RGB sync destekli mi?
Bendeki anakart Asushangi renge tanımlayayım hocam daha net anlamanız için
Yani bu fanlar anakart üzerinden kontrol edilebiliyor değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 16370Ekli dosyayı görüntüle 16371Ekli dosyayı görüntüle 16369Ekli dosyayı görüntüle 16372buyrun hocam örnek görseller
evet her renge uyumlu
evet hocam öyle yaptım zatenBendeki anakart Asus
Yani bu fanlar anakart üzerinden kontrol edilebiliyor değil mi?
allah nasip ederse yarın siparis edicem bu kasayıdirek önerim Cooler master td500 v2 mesh efsane kasa