Normal değil modeline göre1920 1080 msaa kapalı furmark teste 74 derce normal mı? fan hızı dosyada
5 dk lık bir test
birkaç kişiye sorduğumda tuf serisi eskidir normal dediler. sSizce neden normal değil?Normal değil modeline göre
bir fikriniz var mı?Normal değil modeline göre
Eski TUF serisi soğutma olarak şimdiki seri kadar iyi değil ama 70 derecenin de üstüne çıkacak kadar kötü değildir. Kasanı ve kasanın konumunu yazarmısınbirkaç kişiye sorduğumda tuf serisi eskidir normal dediler. sSizce neden normal değil?
bir fikriniz var mı?
malesef normal değil asus tuf modelleri simdiye göre güzel değiller1920 1080 msaa kapalı furmark teste 74 derce normal mı? fan hızı dosyada
5 dk lık bir test
kasa corsair spec delta masamın altında ve kartı 1 yıldır temizlemedimEski TUF serisi soğutma olarak şimdiki seri kadar iyi değil ama 70 derecenin de üstüne çıkacak kadar kötü değildir. Kasanı ve kasanın konumunu yazarmısın
O zaman normal kasanın önü kapalı görünüyor.kasa corsair spec delta masamın altında ve kartı 1 yıldır temizlemedim
tamamdır hocam çözdüm ben teşekkür ederim yorumalrınız için.O zaman normal kasanın önü kapalı görünüyor.
Kartın tozunu bir al derim