60.000 TL ve üstü Asus Tuf F16 5070 Vs Slayer R9T-5070Ti C1

HarbiyeliTRe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İşlemci
Belirsiz
Ekran Kartı
Belirsiz
Arkadaşlar biliyorum game garaj güçlü lakin aklımda 4 model daha var gaming gen game raider ignia 5070 ti diğer tarafta paneli kötü olan msi vector 5070 ti var şimdi her birinin ayrı problemi var asusta her şey dengeli ama 8 gb vram var gaming gen ignia bakıyorsun yeni olduğundan inceleme yok kullanma açısından sadece tek tük oda bir kişi ekranına bir şey olmuş gitmiş o kadar game garaja bakıyorsun her şey iyi güzel ama ısınması var ve iade ettim onu yaptım şunu yaptımla kaynıyor vectore bakıyorsun tamam diyorsun ondada panel ve yükseltmek istediğinde zor bir durumla karşılaşıyorsun ama tuf dengeli lakin 8 gb dan kaybediyor kısacası ben performans takık ama aynı zamandada problem fazla olsun istemiyorum ayrıca asus rog 5060 kullandım memory hatası alıp habire çöküyordu kanser ediyordu o yüzden bu problemi 5070 te yaşarım diye almak istemiyorum hemde daha performanslı bir laptop almak istiyorum kafadada yerli marka tamam ama diyelim 2 sene sonra bir parça ihtiyaçı olacak velef ki marka battı ne olacak işte bunları düşününce insan aklı gidiyor o yüzden benim içime sinecek bir yorum yapılsa direk alacağım yani 3 gün oldu kimsenin cevap vermemesinden kaynaklı bir türlü alamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri