Arkadaşlar bu kartı aldim ikinci el 2024 12. Aya kadar garantisi var evo modelinde sıcaklık sorunu yok diye 90 dereceye kadar cikiyor bütün ayarları varsayilanda oynanmadi bi sıkıntı oluşturur mu garantiye göndersem herhangi bişey yaparlar mı
90 derecelere çıkarsa oyunda karta zarar verme ihtimaliniz var. Kart pesleri gitmişse ya da artık macun kurumuşsa değişmesi gerekir. Belki hor kullandı belki mining yaptı.Arkadaşlar bu kartı aldim ikinci el 2024 12. Aya kadar garantisi var evo modelinde sıcaklık sorunu yok diye 90 dereceye kadar cikiyor bütün ayarları varsayilanda oynanmadi bi sıkıntı oluşturur mu garantiye göndersem herhangi bişey yaparlar mı
derece çok yüksek karıtn içini açıp termal macun termal pad ve temizliği yapılması lazım bunlar yapılırsa ısı düşebilirArkadaşlar bu kartı aldim ikinci el 2024 12. Aya kadar garantisi var evo modelinde sıcaklık sorunu yok diye 90 dereceye kadar cikiyor bütün ayarları varsayilanda oynanmadi bi sıkıntı oluşturur mu garantiye göndersem herhangi bişey yaparlar mı
Kendim yaparsam garanti dışı kalır mı hocameğer bunlar değişip hayla yüksekte minig yapılmıştır aslında kartın garnatisi varsa servise götürüp temizliğini termal macununu temizleyebilirsin
evet kalır vida söküldüğü zaman garanti dışı öncelikle servise götürün yapmazlar ise kendiniz yapın derim yoksa kart zarar görürKendim yaparsam garanti dışı kalır mı hocam
mail attım asus a cevap gelince duruma göre bakacaz reis sagolasınevet kalır vida söküldüğü zaman garanti dışı öncelikle servise götürün yapmazlar ise kendiniz yapın derim yoksa kart zarar görür