Asus Tuf Gaming 3080Ti 12 GB Model Fan Ayarı

witicieen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
merhabalar arkadaşlar 3080ti kullanıyorum asusun tuf gaming 12 gb modeli ancak boşta ısı değerlerim 29 30 arası değişiyor ama ekran kartı 3 fanı da 3000 rpm de döndürüyor gpu tweak programıyla ayar yaptım yine çözülmedi fanlar boşta olmasına rağmen bile 3000 rpmde donduruyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
merhabalar arkadaşlar 3080ti kullanıyorum asusun tuf gaming 12 gb modeli ancak boşta ısı değerlerim 29 30 arası değişiyor ama ekran kartı 3 fanı da 3000 rpm de döndürüyor gpu tweak programıyla ayar yaptım yine çözülmedi fanlar boşta olmasına rağmen bile 3000 rpmde donduruyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Asus programini indir

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
655
msi-afterburner ile fanları kısabilirsin belki. Anakartın gigabyte ise şunun önerebilirim gigabyte app centerda sys var system information viewer orda hız ayarlama var oto veya ful performans gibi ordan çözülür. Anakar uygulanmandan hallet en temizi

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500
Nasıl çözdünüz? Mahsuru yoksa açıklarsanız benzer sorun yaşayan diğer arkadaşlar da faydalanabilir.
Fizksel mi yazılımsal olarak mı?

KS

witicieen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Nasıl çözdünüz? Mahsuru yoksa açıklarsanız benzer sorun yaşayan diğer arkadaşlar da faydalanabilir.
Fizksel mi yazılımsal olarak mı?

Şimdi benim kart büyük olduğu için, anakartın sata kablosunun anakarta bağlı olan bölümü sağdan 3.fana temas edip fanı durduruyormuş fan da kendini döndüremediği için 1.ve 2. fanlara yük bindiriyordu kart sata kablosunun kablosunu karta bağladım sabitledim temas olduğu için 3 fan da dönmeye başladı ses kesildi % 80 fan dönmelerin de bile 0 db ses duyuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri