Asus Tuf Gaming 750B 750W +80 Bronze nasıl?

RazeL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bu hazır sistemi alacağım fakat içindeki PSU'yu değiştirme şansım yok çünkü arada 3K TL fark var.Yani anlaşılam sistemde Asus Tuf Gaming 750B 750W +80 Bronze kullanacağım.Biraz araştırdiğımda kullananların memnun kaldığını,parça kalitesinin iyi olduğunu sadece modüler olmamasının bir eksi olduğunu söylüyorlerdı.Kullanan ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bu hazır sistemi alacağım fakat içindeki PSU'yu değiştirme şansım yok çünkü arada 3K TL fark var.Yani anlaşılam sistemde Asus Tuf Gaming 750B 750W +80 Bronze kullanacağım.Biraz araştırdiğımda kullananların memnun kaldığını,parça kalitesinin iyi olduğunu sadece modüler olmamasının bir eksi olduğunu söylüyorlerdı.Kullanan ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?
Ürün iyi sizi üzmez.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
kaliteli ürün hocam

kaliteli ürün hocam
+ olarak tuf gaming serisi ( PSU için ) nato onaylı

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Sessiz, kendim kullanıyorum gönül rahatlığı ile kullanabilirsin 1,5 senedir kullanıyorum gayet memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri