- Tepki
- 0
ASUS TUF Gaming A15 model laptopum garantiye gidecek ama, rezillik cihazım garantiye gitmeden başladı. UPS Kargo tarafından gün içinde gelip alınacak diye biliyordum, ve saat 17:58'te SMS ınfocomm'u aradığım zaman bana DHL kargoya tarafımca şubeye gidip teslim etmem gerektiği söylendi. İnternetten baktığım zaman şube kapanma saati 18:30, 18.10 gibi şubeye gittim ben de ve gittiğim zaman sistem izin vermediği için alamayacaklarını söylediler. Bana ne ASUS tarafından mail ya da SMS ne de DHL tarafından bir mail veya SMS gelmedi. (18.04 itibarı ile kargo ile ilgili mail geldi Asus tarafından, Teknoser Bilişim'e göndermem lazımmış)
Ek bir bilgi cihazımı aldığım zaman SSD ilavesi yaptım ama o gün güvenlik etiketi yoktu ve soğutucu blok üzerinde ki vidalar daha öncesinde zorlanmıştı diye gördüm fabrikasyon hatasıdır diye fazla dikkat etmemiştim, şimdi yarın gidip versem DHL kargoya garanti dışı bırakacaklar.
Yardımcı olursanız sevinirim, ne yapmam lazım bilmiyorum.
Ek bir bilgi cihazımı aldığım zaman SSD ilavesi yaptım ama o gün güvenlik etiketi yoktu ve soğutucu blok üzerinde ki vidalar daha öncesinde zorlanmıştı diye gördüm fabrikasyon hatasıdır diye fazla dikkat etmemiştim, şimdi yarın gidip versem DHL kargoya garanti dışı bırakacaklar.
Yardımcı olursanız sevinirim, ne yapmam lazım bilmiyorum.