Soru Asus Tuf Gaming Gt502 Horizon Argb - Btf Desteği Sağlanır Mı?

bytegenius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar,

Herkese iyi forumlar dilerim. Umarım iyisinizdir?

Çocuğuma yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Daha önce hep kendime alıyordum ve BTF sistem toplamamıştım. Şimdi tamamen bir BTF sistem toplamaya karar verdim. Fakat ufak bir takıntım var. Bu da elimden gelen tüm bileşenleri aynı marka ve o markanın aynı serisinden almak istiyorum. Asus TUF serisi ürünler kullanacağım fakat istediğimiz kasa olan ASUS TUF Gaming GT502 Horizon maalesef BTF desteğine sahip değil. BTF desteği de araştırmalarıma göre çok fazla bir detaya sahip değil, acaba yuvaları kendim bir cihazla keserek açsam uygun olur mu? Bu konuda gerçek bir fikre sahip olanlar aramızda var mı acaba?

Kullanmak İstediğim Donanımlar

Kasa:
ASUS TUF Gaming GT502 Horizon ARGB
Anakart: ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 5070 Ti TUF Gaming BTF White OC O16G
Sıvı Soğutma: Asus TUF Gaming LC III 360 ARGB White Edition
Fanlar: Asus TUF Gaming TR120 ARGB White 120 mm Fan (9 Adet)
Diğer: Disk konusunda Samsung Gen 5, bellek konusunda ise beyaz renk anakart uyumlu bir bellek kullanmayı düşünüyorum.

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Merhabalar,

Herkese iyi forumlar dilerim. Umarım iyisinizdir?

Çocuğuma yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Daha önce hep kendime alıyordum ve BTF sistem toplamamıştım. Şimdi tamamen bir BTF sistem toplamaya karar verdim. Fakat ufak bir takıntım var. Bu da elimden gelen tüm bileşenleri aynı marka ve o markanın aynı serisinden almak istiyorum. Asus TUF serisi ürünler kullanacağım fakat istediğimiz kasa olan ASUS TUF Gaming GT502 Horizon maalesef BTF desteğine sahip değil. BTF desteği de araştırmalarıma göre çok fazla bir detaya sahip değil, acaba yuvaları kendim bir cihazla keserek açsam uygun olur mu? Bu konuda gerçek bir fikre sahip olanlar aramızda var mı acaba?

Kullanmak İstediğim Donanımlar

Kasa:
ASUS TUF Gaming GT502 Horizon ARGB
Anakart: ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: ASUS GeForce RTX 5070 Ti TUF Gaming BTF White OC O16G
Sıvı Soğutma: Asus TUF Gaming LC III 360 ARGB White Edition
Fanlar: Asus TUF Gaming TR120 ARGB White 120 mm Fan (9 Adet)
Diğer: Disk konusunda Samsung Gen 5, bellek konusunda ise beyaz renk anakart uyumlu bir bellek kullanmayı düşünüyorum.

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.
Hiç deneme Anakartın üzerindeki metal parçalar kesmediğin yer ile temas ederse anakartı yersin. Yapılır ama hem anakartı yükseltmen gerekli hem de araya yalıtım koyman gerekli, kasayı harcarsın zor iş.......Onun yerine BTF Başka kasa kullan asustan iyi kasalar var.

KS

bytegenius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hiç deneme Anakartın üzerindeki metal parçalar kesmediğin yer ile temas ederse anakartı yersin. Yapılır ama hem anakartı yükseltmen gerekli hem de araya yalıtım koyman gerekli, kasayı harcarsın zor iş.......Onun yerine BTF Başka kasa kullan asustan iyi kasalar var.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Asus GT302 BTF destekli, illa Asus olsun diyorsanız. Corsair 3500X, MSI MAG Pano M100 PZ

Lexar öneririm. TUF anakart ile test edilmiş, SK Hynix yonga.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri