asus tuf gaming m3 fare sorunu

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
dostlar asusun tuf gaming serisi m3 model olan fareyi yaklasik 1 ay evvel turkcelden aldim ve farede sol tık tuşu bazen 1 kere tiklasam bile 2 kere tiklamis gibi algiliyor bu sorunu yasayan var mi ve sizce garantiye yollasam urunu degisirler mi

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Ürünü değiştirirler mi bilmiyorum ama sorununuzu çözeceklerdir. Daha fazla vakit kaybetmeden servise gönderin derim.
dostlar asusun tuf gaming serisi m3 model olan fareyi yaklasik 1 ay evvel turkcelden aldim ve farede sol tık tuşu bazen 1 kere tiklasam bile 2 kere tiklamis gibi algiliyor bu sorunu yasayan var mi ve sizce garantiye yollasam urunu degisirler mi

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Muhtemelen önce ürünü incelemek için servise göndereceklerdir.
Sonrasında size iade veya değişim için geri dönüş sağlayacaklardır.
Eğer üründen memnunsanız ve yenisini isterseniz değişim diyebilirsiniz.
"Ben başka model almak istiyorum" diye düşünüyorsanız iadeyi seçebilirsiniz.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Ürünü nereden aldığınız da çok önemli bu durumda. Turkcell tedarikçisine yollayacaktır. Ben de aynı sorundan Corsair Katar Pro yolladım. Boğaziçi bilgisayar tamir edilemez deyip değişim veya iade diye rapor tuttu. Turuncu bilgisayar da isteğimi yerine getirdi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri