https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...s-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led Elden teslim ile mağazasına gidip aldım ölü piksel ve ghosting yok.
Hayırlı olsun bende alıcaktım ama fiyatlar arttı parayı harcadım fiyatlar düştühttps://www.vizyonbilgisayar.com/pr...s-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led Elden teslim ile mağazasına gidip aldım ölü piksel ve ghosting yok.
hayırlı olsun ama keşke gigabyte g24f-2 alsaydın daha iyi olabilirdi ama buda güzel güle güle kullanhttps://www.vizyonbilgisayar.com/pr...s-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led Elden teslim ile mağazasına gidip aldım ölü piksel ve ghosting yok.
renkler gayet iyiilk bu monitörü almıştım daha sonra iade ettim. ölü piksel yoktu ama renkleri çok garip gelmişti bana o yüzden iade etmek zorunda kaldım. belkide benim aldığım monitörde bir problem vardı bilmiyorum ama sende bir kontrol edersen iyi olur hayırlısı olsun
Renk ayarını yaptın mı sen?ilk bu monitörü almıştım daha sonra iade ettim. ölü piksel yoktu ama renkleri çok garip gelmişti bana o yüzden iade etmek zorunda kaldım. belkide benim aldığım monitörde bir problem vardı bilmiyorum ama sende bir kontrol edersen iyi olur hayırlısı olsun
daha fazla bütçe çıkamıyodumhayırlı olsun ama keşke gigabyte g24f-2 alsaydın daha iyi olabilirdi ama buda güzel güle güle kullan
bende normal, anladım geçmiş olsun.evet monitörü açtığımda fark ettim. örneğin googlenın O sunun renkleri daha doygun vs. idi ayarlamaya da çalıştım fakat istediğime erişemediğimden iade ettim.
Ben zaten 60 hz 82 inç tv ekranından geçtim 165 hz'ebende normal, anladım geçmiş olsun.
doğrudur hocam oyun vs. için aldıysanız problem yok zaten ama benim gibi grafikle uğraşıyorsanız dikkat edin yinedebende normal, anladım geçmiş olsun.
Ben zaten 60 hz 82 inç tv ekranından geçtim 165 hz'e
hemen hemen aynı hocam olsun buda güzelrenkler gayet iyi
Renk ayarını yaptın mı sen?
daha fazla bütçe çıkamıyodum
sadece oyun için aldım ya, umarım daha iyileri ve çok çok daha iyi sistemler sizin olması dileğimle.doğrudur hocam oyun vs. için aldıysanız problem yok zaten ama benim gibi grafikle uğraşıyorsanız dikkat edin yinede
Çok teşekkür ederimmmhemen hemen aynı hocam olsun buda güzel
inşallah hocam cümlemizesadece oyun için aldım ya, umarım daha iyileri ve çok çok daha iyi sistemler sizin olması dileğimle.
Çok teşekkür ederimmm
tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanınsadece oyun için aldım ya, umarım daha iyileri ve çok çok daha iyi sistemler sizin olması dileğimle.
Çok teşekkür ederimmm
Bende var o monitör, aldıktan 2 ay sonra yeşil piksel çıktı tam ortada bi yerde çok sinir bozucuhayırlı olsun ama keşke gigabyte g24f-2 alsaydın daha iyi olabilirdi ama buda güzel güle güle kullan
geçmiş olsun diyelimBende var o monitör, aldıktan 2 ay sonra yeşil piksel çıktı tam ortada bi yerde çok sinir bozucuHerhangi bi işlem falan da yapamıyorum.
bende çıkar mı öyle bir şey sizce?geçmiş olsun diyelim
şans meselesibende çıkar mı öyle bir şey sizce?
Hocam Bu attığım mı yoksa bu konudaki monitör mü daha iyi?Hayırlı olsun bende alıcaktım ama fiyatlar arttı parayı harcadım fiyatlar düştü![]()
attığınız daha iyi pivot özelliği var ayriyeten asansör özelliği varHocam Bu attığım mı yoksa bu konudaki monitör mü daha iyi?
![]()
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sadece 144hz ama çok bir şey farketmez herhalde. Teşekkürler.attığınız daha iyi pivot özelliği var ayriyeten asansör özelliği var