Peki önere bileceğiniz bi monitör varmıdır ?Şuanki fiyatına alınmaz. Pivot özellikli olan modelini tercih edebilirsiniz. Hoşunuza gitmezse fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz 4 gün önce 6300 fiyatlarında , 2 hafta önce 5200 fiyatlarında satılıyordu.
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.109,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkisinin farklarına da buradan bakabilirsiniz.
Asus TUF Gaming VG27AQ1A - Asus TUF Gaming VG27AQZ Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG27AQ1A - Asus TUF Gaming VG27AQZ özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Peki önere bileceğiniz bi monitör varmıdır ?
2. Monitör güzelmiş alınabilirHocam bende uyguna bulmaya çalışıyorum. Şu son 1 aydır fiyatlar acayip şişirilmiş durumda. Asus TUF serisi monitörlerin haricinde önerebileceğim şunlar var sadece.
VA
![]()
MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
IPS
![]()
LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Acer'in bir kaç tane daha alternatif f/p modeli vardı fakat dediğim gibi fiyatları uçmuş. İçinize sinmediyse benim gibi indirim bekleyebilirsiniz.
27 inç 2k IPS 144 Hz bütçe 5000-6000 biraz fazla olabilirBütçeniz nedir hocam ve nasıl bir mönitör istiyorsunuz çöznürlük olarak vb. ?
ama şimdilik bunu önerebilirim:
attığım mönitöründe biraz zaman geçtikten sonra fiyatı düşecek büyük ihitmal![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
2. Monitör güzelmiş alınabilir
belki bu olabilir ama daha iyilerininde olduğunu düşünüyorum şahsen27 inç 2k IPS 144 Hz bütçe 5000-6000 biraz fazla olabilir
IPS olsa daha iyi olurdubelki bu olabilir ama daha iyilerininde olduğunu düşünüyorum şahsen
Neden inventus ile ilgi bir şey mi var ?Güzeldir hocam tercih edilebilir. Ek olarak bir de bu var.
![]()
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekraninventus.com.tr
Fakat önceliğiniz bana kalırsa Asus veya LG olmalı. Alternatif olsun diye atıyorum.
Neden inventus ile ilgi bir şey mi var ?
Ben monitör bakmaya yeni başladım o yüzden bilmiyorum bu ilk attığınız monitörlerden ikincinin garantisi varmı varsa kaç yıllıkYok hocam inventus güvenilirdir bir sıkıntısı yok. Satıcı olarak değil monitör modeli olarak. LG ve Asus model olarak Viewsonic'in bu modelinden panel olarak daha üstün. İlk onlar tercih edilmeli. Dediğim gibi alternatif olsun diye attım sadece.
Ben monitör bakmaya yeni başladım o yüzden bilmiyorum bu ilk attığınız monitörlerden ikincinin garantisi varmı varsa kaç yıllık
Sağ olun