Asus TUF Gaming VG27AQ1A oyuncu monitörü alınır mı ?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Şuanki fiyatına alınmaz. Pivot özellikli olan modelini tercih edebilirsiniz. Hoşunuza gitmezse fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz 4 gün önce 6300 fiyatlarında , 2 hafta önce 5200 fiyatlarında satılıyordu.

İkisinin farklarına da buradan bakabilirsiniz.

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Şuanki fiyatına alınmaz. Pivot özellikli olan modelini tercih edebilirsiniz. Hoşunuza gitmezse fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz 4 gün önce 6300 fiyatlarında , 2 hafta önce 5200 fiyatlarında satılıyordu.

İkisinin farklarına da buradan bakabilirsiniz.

Peki önere bileceğiniz bi monitör varmıdır ?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Peki önere bileceğiniz bi monitör varmıdır ?

Hocam bende uyguna bulmaya çalışıyorum. Şu son 1 aydır fiyatlar acayip şişirilmiş durumda. Asus TUF serisi monitörlerin haricinde önerebileceğim şunlar var sadece.

VA

IPS

Acer'in bir kaç tane daha alternatif f/p modeli vardı fakat dediğim gibi fiyatları uçmuş. İçinize sinmediyse benim gibi indirim bekleyebilirsiniz.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hocam bende uyguna bulmaya çalışıyorum. Şu son 1 aydır fiyatlar acayip şişirilmiş durumda. Asus TUF serisi monitörlerin haricinde önerebileceğim şunlar var sadece.

VA

IPS

Acer'in bir kaç tane daha alternatif f/p modeli vardı fakat dediğim gibi fiyatları uçmuş. İçinize sinmediyse benim gibi indirim bekleyebilirsiniz.
2. Monitör güzelmiş alınabilir

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Bütçeniz nedir hocam ve nasıl bir mönitör istiyorsunuz çöznürlük olarak vb. ?
ama şimdilik bunu önerebilirim:
attığım mönitöründe biraz zaman geçtikten sonra fiyatı düşecek büyük ihitmal
27 inç 2k IPS 144 Hz bütçe 5000-6000 biraz fazla olabilir

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Neden inventus ile ilgi bir şey mi var ?

Yok hocam inventus güvenilirdir bir sıkıntısı yok. Satıcı olarak değil monitör modeli olarak. LG ve Asus model olarak Viewsonic'in bu modelinden panel olarak daha üstün. İlk onlar tercih edilmeli. Dediğim gibi alternatif olsun diye attım sadece.

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Yok hocam inventus güvenilirdir bir sıkıntısı yok. Satıcı olarak değil monitör modeli olarak. LG ve Asus model olarak Viewsonic'in bu modelinden panel olarak daha üstün. İlk onlar tercih edilmeli. Dediğim gibi alternatif olsun diye attım sadece.
Ben monitör bakmaya yeni başladım o yüzden bilmiyorum bu ilk attığınız monitörlerden ikincinin garantisi varmı varsa kaç yıllık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri