- İşlemci
- Ryzen 5 7600X
- Ekran Kartı
- Asus TUF GEFORCE RTX 4060 TI GAMING OC 8GB GDDR 128Bit DLSS 3
Ekran kartında TUF yazdığı için biraz şüpheye düştüm. Acaba ekran kartı rog strix monitör de performans kaybı falan yaratır mı TUF olduğu için?
Bu ekran kartı alınmazEkran kartında TUF yazdığı için biraz şüpheye düştüm. Acaba ekran kartı rog strix monitör de performans kaybı falan yaratır mı TUF olduğu için?
Peki önerin nedir?Bu ekran kartı alınmaz
69.000 TL ye kadar bir bütçem var ve sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem çoğunlukla oyun için olucak ama blender ve after effetcs gibi programlarda'da kullanacağım.Bütçe nedir? Sistem mi alacaksınız ekran kartı mı sadece ve ne için kullanacaksınız?
Neden bu ekran kartı alınmaz peki fatih bey?Bütçe nedir? Sistem mi alacaksınız ekran kartı mı sadece ve ne için kullanacaksınız?
Göndermiş olduğunuz sistem oldukça güzel ama bide monitör de alıcağım için benim bütçemi oldukça aşar fatih bey. Yine de öneriniz için çok teşekkür ederim.![]()
MONZA-5070Ti / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MONZA-5070Ti sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X TRAY ve GALAX RTX 5070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Göndermiş olduğunuz sistem oldukça güzel ama bide monitör de alıcağım için benim bütçemi oldukça aşar fatih bey. Yine de öneriniz için çok teşekkür ederim.
Ederi 15k çünkü 30-35k bütçede alınabilir bi ihtimal. 5070ti 40k fiyata sahip.69.000 TL ye kadar bir bütçem var ve sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem çoğunlukla oyun için olucak ama blender ve after effetcs gibi programlarda'da kullanacağım.
Neden bu ekran kartı alınmaz peki fatih bey?
Bahsettiğim kart bu idi![]()
SILVERSTONE-5070Ti / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SILVERSTONE-5070Ti sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
işlemci: 9600x
ssd: lexar nm790
fiyat 64.768 TL
Monitör olarak bunu tercih edebilirsiniz.
Ederi 15k çünkü 30-35k bütçede alınabilir bi ihtimal. 5070ti 40k fiyata sahip.
Sizin bütçenizde 5070ti rahatça alınır 4060ti dan 2 kat daha güçlü. Aşağıda testlerde var buyrun asus olması bir şeyi değiştirmez sadece 1-2 derece daha az ısınır.Bahsettiğim kart bu idi
Peki nereden almamı tavsiye edersiniz? Önerdiğiniz bir mağaza varmı?Sizin bütçenizde 5070ti rahatça alınır 4060ti dan 2 kat daha güçlü. Aşağıda testlerde var buyrun asus olması bir şeyi değiştirmez sadece 1-2 derece daha az ısınır.
Hazır sistem olarak attığım siteden alabilirsiniz.Peki nereden almamı tavsiye edersiniz? Önerdiğiniz bir mağaza varmı?
7800x3d veya 9700x işlemcili bir sistem alın. Ekran kartı da 5070 ve üstü alın.Karne kampanyaları varken sistemleri inceleyip uygun bir sistem yakalayın.69.000 TL ye kadar bir bütçem var ve sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem çoğunlukla oyun için olucak ama blender ve after effetcs gibi programlarda'da kullanacağım.
Neden bu ekran kartı alınmaz peki fatih bey?