Asus Tuf K1 Ve M3 Iade

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
Arkadaşlar K1 klavye bildiğiniz gibi sıvı geçirmiyor fakat üzerine sıvı döküldü A ve F4 tuşları çalışmaz oldu. Garantiye yolladım iade başlattılar fakat ben trendyol üzerinden aldım alalı 5 ay oldu nasıl iade edicem ?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar K1 klavye bildiğiniz gibi sıvı geçirmiyor fakat üzerine sıvı döküldü A ve F4 tuşları çalışmaz oldu. Garantiye yolladım iade başlattılar fakat ben trendyol üzerinden aldım alalı 5 ay oldu nasıl iade edicem ?
anlamadım simdi iade etmeleri bence daha iyi hocam sıfır ürün aynısı alabilirsiniz

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
176
anlamadım simdi iade etmeleri bence daha iyi hocam sıfır ürün aynısı alabilirsiniz
İade etmeleri evet daha iyi fakat aynı ürünü almicam. Onun dışında iade edilecek fakat ben ürünü alalı 5 ay oldu ve trendyol üzerinden aldım. Asus teknik serviside diyor ki satıcıya iade et ben iade almıyorum diyor. Trendyol'dan da 15 gün geçtiği için iade olmuyor nasıl edicem işte :D

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
İade etmeleri evet daha iyi fakat aynı ürünü almicam. Onun dışında iade edilecek fakat ben ürünü alalı 5 ay oldu ve trendyol üzerinden aldım. Asus teknik serviside diyor ki satıcıya iade et ben iade almıyorum diyor. Trendyol'dan da 15 gün geçtiği için iade olmuyor nasıl edicem işte :D
asus servise yazın hocam o zaman

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
15 gün geçmiş fakat ürün sana vadettiği özelliği sunamamış o yüzden iade alıyorlar

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam benim bildiğim ilk 15 gün hiç bir sebep vermeden iade edebiliyorsanız sonrasında ürün kaynaklı sorun çıkarsa edebiliyorsunuz

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Hocam benim bildiğim ilk 15 gün hiç bir sebep vermeden iade edebiliyorsanız sonrasında ürün kaynaklı sorun çıkarsa edebiliyorsunuz
İlk 15 gün olayı yalan hocam. Mağazadan gidip monitör alsan önlerinde açsan ölü piksel çıksa dahi iade etmeme hakları bulunuyor sadece tamir etmek zorundalar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
trendyol yetkililerinin yetkili servisin falan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri