Monitörde G SYNC açılıyor gözüküyor açmak içinde ;Merhaba arkadaşlar bu monitörü Nvidia Ekran kartıyla kullanan var mı G-SYNC Destekliyor mu. Eğer destekliyorsa , Açınca herhangi bir sorun oluyor mu?
AMD ekrna kartı kullanmayıp freesync açarsan arada 1 sn gidiyor ben kendim yaşadığım için söylüyorum şuanda amd kullanıyorum problemyok.Hocam İki Sene önce yabancı forumlarda açılan bazı konularda G-SYNC'i aktif ettiğimiz zaman ekranın belirli sürelerde bir 3 - 4 Saniye siyah olup geldiği söyleniyor. Ondan sormak istedim. Bu monitörü Nvidia kartı ile kullanan dostlarım bu sorunu yaşayıp yaşamadığınızı yazarsanız sevinirim
0.53 ' . Saniyeden izlerseniz sevinirim.
Ekran Kartım 3060Ti Ve bu monitör'ü almayı düşünüyorum. Bu sorunu yaşarım diye kafam karıştı açıkcası yoksa TN Panel Asus VG258QR Alacağım onda G-SYNC Desteği var diye biliyorum.AMD ekrna kartı kullanmayıp freesync açarsan arada 1 sn gidiyor ben kendim yaşadığım için söylüyorum şuanda amd kullanıyorum problemyok.
Sizin kararınız monitörlerin incelemelerini izleyin onagöre karar verin yaklaşık 2 yıldır TN panel kullanıyorum artık panel den panele anlayabiliyorum renk farklarını ama sadece oyun oynanacaksa sorun olmayacaktır.Ekran Kartım 3060Ti Ve bu monitör'ü almayı düşünüyorum. Bu sorunu yaşarım diye kafam karıştı açıkcası yoksa TN Panel Asus VG258QR Alacağım onda G-SYNC Desteği var diye biliyorum.
Benim ki 75hz monitör artık satılmıyor 2. monitör olarak 165hz 0.5ms asus un tn panelini alacağımRust , valorant , fortnite tarzı oyunlar oynuyorum. Film filan çok nadir izlerim izlesemde , Gece uyumadan önce telefondan izlerim. Onun dışında oyunların videolarını youtube'dan izlerim Highlights vs. Sizin kullandığınız monitörün modeli nedir?
Hocam yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum neden TN Panel peki . Bu arada ben Asus'un VG258QR Modelini kullandım Arkadaşım o mönite sahipti evinde deneme fırsatı buldum. Renk konusunda bune çöp dediğim bir şey olmadı hatta Kendi TN Panel monitörüme göre daha başarılı buldum. Nvidia Ayarlarından Digital Vibrance Ayarını yükseltince IPS Panel gibi oluyor. Görüş açısı da yanlardan bakınca bayağı bir geniş fakat monitöre aşşağıdan bakınca eğer eğmezseniz görüş açısı biraz daralıyor . akıcılık olarak diyecek bir şey yok zatenBenim ki 75hz monitör artık satılmıyor 2. monitör olarak 165hz 0.5ms asus un tn panelini alacağım
Asus VP248QG gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VP248QG kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus VP248QG gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VP248QG kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
TN panel e sporcular kullanıyor diğer panellere göre daha hızlı.Hocam yanlış anlamayın ama merakımdan soruyorum neden TN Panel peki . Bu arada ben Asus'un VG258QR Modelini kullandım Arkadaşım o mönite sahipti evinde deneme fırsatı buldum. Renk konusunda bune çöp dediğim bir şey olmadı hatta Kendi TN Panel monitörüme göre daha başarılı buldum. Nvidia Ayarlarından Digital Vibrance Ayarını yükseltince IPS Panel gibi oluyor. Görüş açısı da yanlardan bakınca bayağı bir geniş fakat monitöre aşşağıdan bakınca eğer eğmezseniz görüş açısı biraz daralıyor . akıcılık olarak diyecek bir şey yok zaten