Asus Tuf Vg27Aqz 2El Alınırmı?

AltanA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Bu monitörü almayı düşünüyorum arkadaşlar monitör önerisi aramıyorum 2. el olarak bu monitörü alıcam sıfıra yakın halini buldum 4800 TL'ye tek sıkıntısı almaya değer mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

Bu monitörü almayı düşünüyorum arkadaşlar monitör önerisi aramıyorum 2. el olarak bu monitörü alıcam sıfıra yakın halini buldum 4800 TL'ye tek sıkıntısı almaya değer mi? Fikirlerinizi bekliyorum.
4800e kesinlikle alınır dediğiniz gibiyse.

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Temizse kaçırmayın hocam ancak testleri dikkatli yapın.

KS

AltanA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
4 Aylıkmış ürün kutu,fatura,garanti hepsi tammış gittiğimde deneyerek tesleride yapabilirmişim. O zaman akşam gidip alayım hem fikirsek. Ufotestingte test yapıcam başka birşey yapmama gerek var mı ?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
4 Aylıkmış ürün kutu,fatura,garanti hepsi tammış gittiğimde deneyerek tesleride yapabilirmişim. O zaman akşam gidip alayım hem fikirsek. Ufotestingte test yapıcam başka birşey yapmama gerek var mı ?
ölü piksel testi yapmayı unutmayın hocam

isterseniz ghosting yapın diyecem ama varsada kroniktir

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Ölü piksel testi yapın ve arkadaki vida deliklerini inceleyin fener vs tutun tornavida değdiyse bir şey olabilir.

KS

AltanA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Başlıkta belirttiğim monitör 4.800 TL.

https://www.epey.com/monitor/lg-32gk850g-b.html bu linkteki monitörde 5.5500 TL'ye buldum peki bu iki monitörden hangisini tercih etmeliyim iş çıkışı saat 9 gibi ikisinden birisini kesin alacağım LG olan 5 ay Asus 2 ay önce alınmış.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri