hemen atıyorum hocam tuf f15Tuf olanın linki açılmıyor. ROG olan ise işlemci olarak güzel cihaz.
hocam şaka gibi sabah tuf 22000 bindi 23000 oldu satıcı bi 500 daha zam yapmışTuf olanın linki açılmıyor. ROG olan ise işlemci olarak güzel cihaz.
hocam müsaitseniz yardımcı olurmusunuzTuf olanın linki açılmıyor. ROG olan ise işlemci olarak güzel cihaz.
İki cihazda 95w 3050 kullanıyor ama TUF modelinin işlemcisi daha güçlü. İmkan varsa o tercih edilebilir.hemen atıyorum hocam tuf f15
hocam şaka gibi sabah tuf 22000 bindi 23000 oldu satıcı bi 500 daha zam yapmış
hocam müsaitseniz yardımcı olurmusunuz
tuflarda ısınma sorunu var deniyor ama hiçbiryerde bu modelin incelemesi yok ısınma varmıdır acabaİki cihazda 95w 3050 kullanıyor ama TUF modelinin işlemcisi daha güçlü. İmkan varsa o tercih edilebilir.
Isınma sorunu eskilerinde vardı diye biliyorum. Bu 2022 olması lazım ve bunda olmayabilir.tuflarda ısınma sorunu var deniyor ama hiçbiryerde bu modelin incelemesi yok ısınma varmıdır acaba
vakit ayırdığınız için teşekkürler.Isınma sorunu eskilerinde vardı diye biliyorum. Bu 2022 olması lazım ve bunda olmayabilir.
İnceleme videosu izleyintuflarda ısınma sorunu var deniyor ama hiçbiryerde bu modelin incelemesi yok ısınma varmıdır acaba
Bu modelin inceleme videosunu baya aradım tuf olanın ama sadece ti versiyonunun varİnceleme videosu izleyin
rog un izleyın ti dada ıslemcı obur seyler aynı ıse tufda ona gore de degerlendırebılırsınıızBu modelin inceleme videosunu baya aradım tuf olanın ama sadece ti versiyonunun var
gerçekten hala ısınma sorunu var bana görerog un izleyın ti dada ıslemcı obur seyler aynı ıse tufda ona gore de degerlendırebılırsınıız