Asus Türkiye'nin "Müthiş" Hizmet Kalitesi

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Neredeyse bütün parçalarım Asus marka kalitesi, performansına güvendiğim için almıştım fakat üzülerek söylüyorum ki hizmet tarafında ürünlerinin zıttılar. Ürünümün garantiye gitmesi gerekiyor bunun için kurye talebinde bulundum (ups kargo) aradan 8 gün geçti gelen giden yok yaklaşık 2 aydır da bilgisayarsızım (bütün ürünlerim garantiye gitti geldi) artık sabrım taştı. Hem Asusa hem Upse şikayetlerimi ilettim bir daha da ikisi ile hiçbir şekilde işim olmayacağını ve farklı firmaları tercih edeceğimi söyledim. Bu yazıyı sizleri bilgilendirmek için yazıyorum (ola ki bunların eline düşerseniz diye) . Asus ürün alırken 1000 kere düşünmenizi tavsiye ederim mümkünse almayın rakipleri olan diğer markalardan alın Asus seven biri olarak bütün iyi düşüncelerim bu marka için bitmiştir. Bir sonraki bilgisayar ürünü alışverişimde diğer markaları tercih edeceğim. İyi forumlar diliyorum sizlere

minipekka

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hepsini asus almasaydın keşke reis biraz abartı olmuş rampage msi falan tercih edebilirsin

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hepsini asus almasaydın keşke reis biraz abartı olmuş rampage msi falan tercih edebilirsin
Rampage? Asusla kesinlikle yarışabiledek bir marka değil mi? Rampage kalitesi tartışılmaz kesinlikle hatta evinizi patlatmak istiyorsanız bi c4 alıcağınıza çok daha ucuza rampage psu alıp daha güzel bir şekilde patlatabilirsiniz hemde yasal :)

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
sorun tam olarak neden yollandı iletişime geçildiğinde neler konuşuldu her firmanın belli başlı sorunları var yapıcak bir şey yok.

KS

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
revize: Bugün saat 2 sularında kargo gelip ürünü aldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri