Soru Asus Vp249Qgr Mönitör Alınırmı

jelibonlu makarna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Selamlar ASUS VP249QGR bu monitör alınırmı kullan bir kaç kişi ışık sızması oluyor vs. demiş
valo mc csgo ve age of empires genelde bu oyunları oynayacağım daha güzel bi alternatif varımdır bu yeterlimidir

Selamlar ASUS VP249QGR bu monitör alınırmı kullan bir kaç kişi ışık sızması oluyor vs. demiş
valo mc csgo ve age of empires genelde bu oyunları oynayacağım daha güzel bi alternatif varımdır bu yeterlimidir
Bide arada rdr2 oynarım

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
bence dell g2722hs daha iyi bir seçenek gibi duruyor. bende bu monitörün 24 veya 27inc modelini satın alıcam. bu modelede bi bak derim hem servisininde iyi olduğunu gördüm internette.

KS

jelibonlu makarna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
bence dell g2722hs daha iyi bir seçenek gibi duruyor. bende bu monitörün 24 veya 27inc modelini satın alıcam. bu modelede bi bak derim hem servisininde iyi olduğunu gördüm internette.
Hocam ben fps oyunları oynayacağım için 24 inç ten büyük monitör olmaması lazım yinede teşekkür ederim

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
aynı modelin 24 inç olanıda var g2422hs olan modeli. bu modelide inceleyebilirsiniz diye paylaştım.

Bide arada rdr2 oynarım
asus tuf 165 hz veya hp omen i 25 alabılırsıın bende o ıksııjden bırını alıcam ıyı dıyolar hpye

KS

jelibonlu makarna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Constantin3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
KS

jelibonlu makarna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

FPS oyunlarının korkulu rüyası.
Korkulu rüyası derken iyi bişeymi

KS

jelibonlu makarna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Hocam gamebooster felan ama güzel monitör, ss ips pivot 180hz tam olarak veriyor ghosting yok, dış malzemesi belki biraz kötüdür ama bu fiyata böyle monitör zor
Hocam bide ben bu sene lgs öğrencisiyim lgs bittikten sonra mc videoları çekip twitche yayın açacam bu tarz işler için uygunmudur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri