Asus x200ca şarjda performans düşüyor

yunusemre_116

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar asus x200ca leptopum pilde mesela 30 fps alıyorsam şarjda 15 fpslere düşüyor bu neden olabilir

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
Sorunun işletim sisteminizin ayarlarıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum.
Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarlarına girerek güç seçenekleri bölümünden ayarlamaları yüksek performans olarak değiştirmeyi deneyin.

KS

yunusemre_116

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BeratG' Alıntı:
Selam,
Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarlarına girerek güç seçenekleri  bölümünden ayarlamaları yüksek performans olarak değiştirmeyi deneyin.
zaten yüksek performans modunda

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yunusemre_116' Alıntı:
BeratG' Alıntı:
Selam,
Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarlarına girerek güç seçenekleri  bölümünden ayarlamaları yüksek performans olarak değiştirmeyi deneyin.

imkanınız varsa adaptörünüzün voltaj ve amper değerlerini ölçtürmeyi deneyin, cihaza adaptör bağlandığı zaman direkt olarak adaptör üzerinden güç alıyor, yeterli besleme çekemiyorsa performans düşüşü yaşatıyor olabilir.

KS

yunusemre_116

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BeratG' Alıntı:
yunusemre_116' Alıntı:

imkanınız varsa adaptörünüzün voltaj ve amper değerlerini ölçtürmeyi deneyin, cihaza adaptör bağlandığı zaman direkt olarak adaptör üzerinden güç alıyor, yeterli besleme çekemiyorsa performans düşüşü yaşatıyor olabilir.
tamam baktırayım bi

BeratG' Alıntı:
yunusemre_116' Alıntı:

normalde kaç amper olmalıdır

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Voltaj ve amper değerleri orijinal adaptörün üzerinde yazıyordur. Zamanla bu değerleri kaybedebiliyor ve daha geç şarj etme/performans düşüklüğüne yol açabiliyor. modelinizin adaptörünü internetten araştırdığım kadarıyla 19v 3,42A olarak gözüküyor.

KS

yunusemre_116

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
BeratG' Alıntı:

Voltaj ve amper değerleri orijinal adaptörün üzerinde yazıyordur. Zamanla bu değerleri kaybedebiliyor ve daha geç şarj etme/performans düşüklüğüne yol açabiliyor. modelinizin adaptörünü internetten araştırdığım kadarıyla 19v 3,42A olarak gözüküyor.
tamam teşekkürler

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rica ederim, başka bir sorununuz devam ederse benimle iletişime geçebilirsiniz. farklı bir sorunuz yoksa konuyu kilitliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri