Merhabalar asus x200ca leptopum pilde mesela 30 fps alıyorsam şarjda 15 fpslere düşüyor bu neden olabilir
zaten yüksek performans modundaBeratG' Alıntı:Selam,
Sorunun işletim sisteminizin ayarlarıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum.
Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarlarına girerek güç seçenekleri bölümünden ayarlamaları yüksek performans olarak değiştirmeyi deneyin.
yunusemre_116' Alıntı:zaten yüksek performans modundaBeratG' Alıntı:Selam,
Sorunun işletim sisteminizin ayarlarıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum.
Denetim masası üzerinden donanım ve ses ayarlarına girerek güç seçenekleri bölümünden ayarlamaları yüksek performans olarak değiştirmeyi deneyin.
tamam baktırayım biBeratG' Alıntı:yunusemre_116' Alıntı:zaten yüksek performans modunda
imkanınız varsa adaptörünüzün voltaj ve amper değerlerini ölçtürmeyi deneyin, cihaza adaptör bağlandığı zaman direkt olarak adaptör üzerinden güç alıyor, yeterli besleme çekemiyorsa performans düşüşü yaşatıyor olabilir.
normalde kaç amper olmalıdırBeratG' Alıntı:yunusemre_116' Alıntı:zaten yüksek performans modunda
imkanınız varsa adaptörünüzün voltaj ve amper değerlerini ölçtürmeyi deneyin, cihaza adaptör bağlandığı zaman direkt olarak adaptör üzerinden güç alıyor, yeterli besleme çekemiyorsa performans düşüşü yaşatıyor olabilir.
normalde kaç amper olmalıdır
tamam teşekkürlerBeratG' Alıntı:normalde kaç amper olmalıdır
Voltaj ve amper değerleri orijinal adaptörün üzerinde yazıyordur. Zamanla bu değerleri kaybedebiliyor ve daha geç şarj etme/performans düşüklüğüne yol açabiliyor. modelinizin adaptörünü internetten araştırdığım kadarıyla 19v 3,42A olarak gözüküyor.