- Tepki
- 1
Merhabalar iyi akşamlar ben bi monitör almak istiyorum fakat düşündüğüm monitör XG259CMS kafama takılan sorun şu XG259QNS modeli pahalı ama çok fark da göremedim farkı bilen biri varmı neden bu kqdar pahalı
Hocam hz ve ms farkı var QNS 380HZ ve 0.3MSMerhabalar iyi akşamlar ben bi monitör almak istiyorum fakat düşündüğüm monitör XG259CMS kafama takılan sorun şu XG259QNS modeli pahalı ama çok fark da göremedim farkı bilen biri varmı neden bu kqdar pahalı
6 k fiyat farkı bunun yüzünden mi peki XG259CMS ÖNERİRMİSİNHocam hz ve ms farkı var QNS 380HZ ve 0.3MS
Şahsen 6K farka değmez diye düşünüyorum CMS alınır6 k fiyat farkı bunun yüzünden mi peki XG259CMS ÖNERİRMİSİN
Hani sizler daha bilgili olduğunuz için soruyorum cms yeni çıkan bir monitör özellik olarak baya iyi beni üzmez dimiŞahsen 6K farka değmez diye düşünüyorum CMS alınır
Üzmez hocam, monitör 240HZ geliyor OC ile 310 oluyor bilgin olsun direk üzerindeki tuşlardan yapabiliyorsun.Hani sizler daha bilgili olduğunuz için soruyorum cms yeni çıkan bir monitör özellik olarak baya iyi beni üzmez dimi
Default 300 geliyor oc ile 310 oluyor siye biliyorum ama yanlış mı çünkü inceleme videoalrında öyle diyolarÜzmez hocam, monitör 240HZ geliyor OC ile 310 oluyor bilgin olsun direk üzerindeki tuşlardan yapabiliyorsun.
Hocam 10HZ için OC mantıksız olurdu sitesinde 240HZ OC ile 310HZ olduğu yazıyor.Default 300 geliyor oc ile 310 oluyor siye biliyorum ama yanlış mı çünkü inceleme videoalrında öyle diyolar
Hdmı ile 240 veriyomuş ama oc olmadan dp akarsan 300 veriyormuşHocam 10HZ için OC mantıksız olurdu sitesinde 240HZ OC ile 310HZ olduğu yazıyor.