Asusx550jx ısınma

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır asus x550jx 171 i7 lisini kullanıyorum birtek csgo oynarken laptop kapanıyor akasa venom fan var altında 14 cm işlemci ızgarasının üstünden hava üflüyor buseferde bi işlem yapmazken sıcaklık 55 derece kapatınca 47 derece civarları ne yapıcam lütfen yardımcı olun muhtemelen pzt pcyi formatlıcam şuan format diski iniyor

Mehmet Ali Topçu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır asus x550jx 171 i7 lisini kullanıyorum birtek csgo oynarken laptop kapanıyor akasa venom fan var altında 14 cm işlemci ızgarasının üstünden hava üflüyor buseferde bi işlem yapmazken sıcaklık 55 derece kapatınca 47 derece civarları ne yapıcam lütfen yardımcı olun muhtemelen pzt pcyi formatlıcam şuan format diski iniyor

Kardeşim Bilgisayarının İçindeki fanı Ve Ram- Ram Jelini Temizlemeyi Denedinmi ?

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Mehmet Ali Topçu' Alıntı:
Lightning' Alıntı:

Kardeşim Bilgisayarının İçindeki fanı Ve Ram- Ram Jelini Temizlemeyi Denedinmi ?

bilgisayar daha 5 aylık bile değil bence macundan olucağını sanmıyorum gta5 te falan böyle bir problem ile karşılaşmadım
veya diğer oyunlarda format atıcam hala devam ederse servise vericem

E

expert

Guest
format çek
testlere bak sorun devam ederse servise ver
geçmiş olsun

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
system3276' Alıntı:
format çek
geçmiş olsun

hocam alalı 5 ay oldu vermeyi planlıyorum ama freedos aldığım için windows orjinal değil ve diğer arkadaşlar altındaki fanın yetmesi lazım normalde

system3276' Alıntı:
format çek
geçmiş olsun

ve yaklaşık 5 saat önce nisan ayı updateli bir format attım

E

expert

Guest
sistem fark etmiyor ki ver servise sorunu neyse baksınlar tonla para alıyorlar :)

tglclk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garantisi devam ediyorsa bir problem olmaz problemi bulup çözecektir Teknoser. 2 hafta önce bende yolladım çiçek gibi olmuş adamlar temiz yapıyor :)

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
bakalım bu hafta kullanıcam temiz bir kurulum yaptım cihaza herşey tıkır tıkır çalışıyor yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Bir nevi Ağınız içinide dışa kapalı nas cihazı olarak kullanıyorsunuz

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
abi bilgisayar

-format

abi bilhisayar çalıiöıyor

-formaat

abi ekran kırık

-şşşş formaaaaat

bilgisayarcı müşteri diyalogu kısa

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Formatın çözüm olacağını pek düşünmüyorum. Hava kanallarını kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Tıkalı hava kanalına değil Akasa, Venom üflese bile fayda etmiyor. Çünkü sıcak hava dışarı çıkamadığı için sürekli içeride dönüyor ve daha çok ısınmaya devam ediyor..

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
sorunun donanımsal öncelikle fanların bakımını yap toz bakımını yap. ve hava alabileceği şekilde kullanmaya gayret et. Diğer taraftan benim kapanma sorunu vardı harddisk değişikliğiyle ortadan kalktı. SSD care oldu :) bunları yap olmazsa bir uzmana göster. Fan temizler bırakırsa ve sorunun devam ederse bir ssd al tak keyfine bak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri