- İşlemci
- Ryzen 5 5600x
- Ekran Kartı
- Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix
Mevcut sistemimi yenilemeyi düşünüyorum ve mümkün ise önceliğim akvaryum kasa olacak. Şu anki sistemimde Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix
kullanıyorum ancak mini-ATX anakartım ile oldukça sıkışık bir kurulum oldu. Bu yüzden ATX boyutunda bir anakart önerisi almak istiyorum.
Ayrıca kullandığım kasa oldukça küçük olduğu için ön paneldeki tüm kablo bağlantılarını sökmek zorunda kaldım ve şu an sadece Power çalışıyor. Bu yüzden Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix ile uyumlu, geniş ve ferah bir kasa önerisine ihtiyacım var. Yeni alacağım kasanın sonradan sıvı soğutma eklemeye uygun olması da önemli bir kriterim.
Bunlara ek olarak 16x2 toplam 32 GB RAM önerilerinizi de almak isterim.
uygun fiyata bulduğum ürünler (bunlar alınır mı?)
www.n11.com
www.n11.com
www.pttavm.com
kullanıyorum ancak mini-ATX anakartım ile oldukça sıkışık bir kurulum oldu. Bu yüzden ATX boyutunda bir anakart önerisi almak istiyorum.
Ayrıca kullandığım kasa oldukça küçük olduğu için ön paneldeki tüm kablo bağlantılarını sökmek zorunda kaldım ve şu an sadece Power çalışıyor. Bu yüzden Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix ile uyumlu, geniş ve ferah bir kasa önerisine ihtiyacım var. Yeni alacağım kasanın sonradan sıvı soğutma eklemeye uygun olması da önemli bir kriterim.
Bunlara ek olarak 16x2 toplam 32 GB RAM önerilerinizi de almak isterim.
uygun fiyata bulduğum ürünler (bunlar alınır mı?)

XPG AX4U320016G16A-DT41 32GB (2X16GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
XPG AX4U320016G16A-DT41 32GB (2X16GB) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Gamx Puncher 7x12 Fan RGB Kumandalı Akvaryum Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Gamx Puncher 7x12 Fan RGB Kumandalı Akvaryum Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

Biostar A520MH AMD AM4 DDR4 ATX Anakart - PttAVM.com - 2025
Biostar A520MH AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Biostar A520MH AMD AM4 DDR4 ATX Anakart - 2025