Aux Çoklayıcı Ile Stereo Amfi Ve Aktif Subwoofer Bağlanır Mı?

Raekwon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba. Elimde iki adet 25W'lık kolon hoparlör mevcut. Bu kolonları 2*50W'lık bir amfiye bağlanarak kullanıyorum ancak bass yetersiz geldiği için sisteme subwoofer (Logitech S220 aktif woofer) eklemek istiyorum. Elimdeki amfide subwoofer girişi olmadığı için direkt olarak amfiye bağlayıp pasif woofer olarak kullanamıyorum. AUX çoklayıcı ile ikisinin AUX'unu PC'ye tek bağlantı şeklinde takarak kullanabilir miyim? Çoklayıcı olarak bu mu yoksa şu mu daha iyi olur?
Resmini çizerek anlatmaya çalıştım şu şekilde;

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    12.1 KB · Görüntüleme: 20

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Yapılabilir neticede her iki cihazda aktif yükseltici ile sizin bölerek verdiğiniz sesi kazanç devresinden geçiyor burada her iki tarafın ses seviyesini ayrı ayrı ayarlamanız gerekebilir. BASS sistemi ile normal olanları.

KS

Raekwon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
woofer'a sabit bir ayar yapıp sadece kolonların sesini ayarlarım zaten çoğu zaman. Önemli olan gecikmesiz ve sıkıntısız bir şekilde ses alabilmem. Ayrıca hangi çoğaltıcı daha iyi olur bir tavsiyen var mı?

Nslt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Y şeklindeki bir kulaklık yuvasını 2 delik çoğaltan en basit çeviriciler yeterli olacaktır. iki tanede ara streo kablo erkek to erkek jack uçlu.

Bu arada denedinmi aslında Logitechin uydularına elindeki 25W kolonları takarsan çalışabilirler.

KS

Raekwon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kullandığım amfide ve logitech woofer'da aux çıkışları var zaten onları bağlayacağım.
Logitech'in orjinal uyduları 2*4w olduğu için 2*25w'ı kaldıracağını sanmıyorum. Kaldırsa bile ses kalitesi iyi olmaz diye tahmin ediyorum. O yüzden aux çoğaltıcının işe yarayıp yaramayacağını merak ettim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri