- Tepki
- 92
Bu videoyu izlemiştim gerçekten şaşırdım bende böyle PR nick gelip geçmemiştir![]()
-Aşkım metin2 hesabını versene kasmanda yardımcı olayım uwu *-*İg de postun altına dolunayımı geri verirmisiniz yazmışlar. kdfjdjfdkjfd
Ay tutulması yaşamıştır şimdi o hduchdhdİg de postun altına dolunayımı geri verirmisiniz yazmışlar. kdfjdjfdkjfd
Evet sahiden kimse ananonim değil.İnternetteki ayak izinizi anlatan bir video diyebilirim hiç kimse anonim değil![]()
Sahiden yiyen varmıydı bunu dghchdh-Aşkım metin2 hesabını versene kasmanda yardımcı olayım uwu *-*
2 dakika sonra hesap şifren değişmiştir ve aşkına kıyamadığın için söyleyecek bir şey bulamıyorsun (!) Aajsgskd
Vardı hocam o dönem sadece gençler değil dayılar falan oynuyordu. Hatta babam bile oynuyordu abimle, sonra hesabı ban yemişti diye pick me kızlar gibi darılmıştı sonra zaten oyun oynadığını görmedim asla.Ay tutulması yaşamıştır şimdi o hduchdhd
Evet sahiden kimse ananonim değil.
Sahiden yiyen varmıydı bunu dghchdh
Gerçekten internetin altın çagıydıVardı hocam o dönem sadece gençler değil dayılar falan oynuyordu. Hatta babam bile oynuyordu abimle, sonra hesabı ban yemişti diye pick me kızlar gibi darılmıştı sonra zaten oyun oynadığını görmedim asla.![]()
Evet hocam tam bende bunu paylaşıcaktım keklendik tabiri caizse ama bir gerçek ortaya çıktı şahsın kim olduğunu bir kaç araştırma ile bulabilirsiniz baya kaliteli videoydu
İkinci kez kandırıldık ama bu sefer gerçek.
O kişi mi bilmiyorum ama galiba bulmuştum.Evet hocam tam bende bunu paylaşıcaktım keklendik tabiri caizse ama bir gerçek ortaya çıktı şahsın kim olduğunu bir kaç araştırma ile bulabilirsiniz baya kaliteli videoydu![]()
Bende buldum hocam begüm ismi sanırımO kişi mi bilmiyorum ama galiba bulmuştum.
Evet o galiba.Bende buldum hocam begüm ismi sanırım