Soru B450Mk-Ii Rgb Soğutucu ?

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
selamlar, hava soğutma alacağım, rgb almayacaktım fakat güzel durabileceğini düşündüm. Benim anakartım asus prime b450mk-ii, yani argb bağlantısı yok. SE-224xt rgb modelini alsam, bunu nereye nasıl bağlamam gerekiyor? kontrolcüsü oluyor sanırım içerisinde fakat kontrolcü nereye bağlanacak ? ayrıca kasayı açtığım zaman ön taraftaki rgb fanlar ile aynı renk döngüsünde mi gidecek yoksa farklı mı olacak renk geçişleri.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
selamlar, hava soğutma alacağım, rgb almayacaktım fakat güzel durabileceğini düşündüm. Benim anakartım asus prime b450mk-ii, yani argb bağlantısı yok. SE-224xt rgb modelini alsam, bunu nereye nasıl bağlamam gerekiyor? kontrolcüsü oluyor sanırım içerisinde fakat kontrolcü nereye bağlanacak ? ayrıca kasayı açtığım zaman ön taraftaki rgb fanlar ile aynı renk döngüsünde mi gidecek yoksa farklı mı olacak renk geçişleri.
nereye bağlayacağınız hakkında bilgim yok ama diğer soruyu şöyle açıklayayım
kontrolcüyü siz istediğiniz yere koyabilirsiniz tabi kablo uzunluğuna göre. ön tarafta ki RGB'ler ile farklı yanar aynı yanmazlar onu siz ayarlarsınız

KS

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
nereye bağlayacağınız hakkında bilgim yok ama diğer soruyu şöyle açıklayayım
kontrolcüyü siz istediğiniz yere koyabilirsiniz tabi kablo uzunluğuna göre. ön tarafta ki RGB'ler ile farklı yanar aynı yanmazlar onu siz ayarlarsınız
bağlantısını nereye yapacağım peki kontrolcünün ? pinleri vesaire.

Cold Hearted

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam kontrolcuyu psu dan sata kablosuna bagliyorsun kumandadan kontrol ediyosun diye biliyorum yine daha bilgili arkadaslardan fikir almak lazim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri