- Tepki
- 0
14 günlük yasal olarak iade etme hakkınız var. Siparişler sekmesinden Kolay İade seçeneğine tıklayıp geri iade etmenizi öneririm. Keza 10.000 liraya çok çok daha iyi bir sistem toplayabiliriz burada sizin. Babanızın düşüncesi çok değerli ve çok güzelmiş. Sizin için çok sevindim ve tabii ki hangi bilgisayarın ne kadar iyi olacağını pek bilemeyeceği için gözüne en güzel geleni alıp sizi sevindirmek istemiş galiba. Ne güzel bir düşünce. Babanıza iletirseniz o 10.000 lira para ile çok daha sağlam ve çok daha uzun gidebilecek bir sistem toplayabiliriz sizin için burada hocalarımızla.Arkadaşlar bu sistemi almış ben pek anlamam youtubeden rdr2 videoları izliyordum onu bu bilgisayarda oynayabilir miyim? akşam kurulumunu yaptırıp getiricek bilgisayarı
Hepsiburada sitesi size 14 günlük yasal iade hakkı verir. Eğer kasaya veya kasaya ait herhangi bir eşyaya zarar veremdiyseniz kasayı olduğu gibi geri iade edebilirsiniz. Hatta direk kapınızdan gelip alıyorlar. İki tuşa tıklıyorsunuz telefondan uygulamadan, çat hemen kapınıza gelip sizden alıyorlar iade paketi ve sizin bir efor sarf etmenize bile gerek kalmıyor. KESİNLİKLE iade edin.Arkadaşlar bu sistemi almış ben pek anlamam youtubeden rdr2 videoları izliyordum onu bu bilgisayarda oynayabilir miyim? akşam kurulumunu yaptırıp getiricek bilgisayarı