Babamı bu sistemi almaya nasıl ikna edebilirim?

VeeqX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sinerjiden bilgisayar topladım. Uygun fiyata ve güzeldi. Babama geçen gün dediğimde biraz tartıştık sonra vicdan yaptım biraz.

Bugün yanıma geldi ve Teknosa, MediaMarkt yerlere bak oradan alacağız dedi. Ben de baktım. Teknosa ve MediaMarkt kazık. Sadece kazık diyebilirim. Göz boyuyorlar. Sonra Vatan'dan baktım yine hiç yoktan iyi olsun diye 2 tane hazır sistem buldum. Babamla konuştum sinerjiden alalım daha ucuz daha iyi kazıklanmazsın dedim. Kazıklancak olan benim bırak fazla vereyim dedi."Volkan oyun Kuvvetleri'nin marka PC mi toplama PC mi?"Adlı videonun linkini attım izledi mi bilemiyorum artık. Sizden ricam bana yardım edebilir misiniz? Olur da ikna edemezsem Vatan'dan şu iki sistemi düşünüyorum isterseniz de Vatan'dan PC toplama yerinden toplayabilirseniz bana çok mutlu olurum.

Sinerji'den almak istediğim sistem: https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/QDXK9BS1[/SIZE]

(Bu da 2x8GB ama Intel pek sevmiyorum AMD'ciyim) https://www.vatanbilgisayar.com/int...460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html[/SIZE]

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence bilgisayar almaya niyetlendiyse baban çok zorlama adamı nereden almak istiyorsa oradan aldır sende keyfine bak :)

Tabi ki sinerji gibi sitelerde daha uygun ama güvenemiyordur baban ama istanbuldaysan mağazalarına giderseniz daha ikna edici olabilirsin.

KS

VeeqX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
LordOfTheZalim' Alıntı:
Bence bilgisayar almaya niyetlendiyse baban çok zorlama adamı nereden almak istiyorsa oradan aldır sende keyfine bak :)

Tabi ki sinerji gibi sitelerde daha uygun ama güvenemiyordur baban ama istanbuldaysan mağazalarına giderseniz daha ikna edici olabilirsin.

Sinerjiden almak istediğim bilgisayarı vade farkıyla ne kadar tutacağına bakıyorum şu an.
Vatanda vade farkı yok belki daha kârlı olur kim bilir :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri