Babamı Kendi Paramla Konsol Almaya Nasıl İkna Ederim?

Suspus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Merhabalar,

1,5 yıldır biriktirdiğim parayı su an 3500tl yaptım kendime 2.el xbox one s almak istiyorum ama babam izin vermiyor ve istemiyor insan cidden çok sinirleniyor bundan 7 8 ay önce pc için param vardı ama babam izin vermedi o kadar istememe rağmen yok sen bağmlı olacaksın falan diyorum bir sürü kişide var anlamıyor.

Bugün konsol için sordum bana diyor yatırım yap ya kafayı yicem sizce nasıl ikna edebilirim? Yardım

Moderatörün son düzenlenenleri:

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
1,5 yıldır biriktirdiğim parayı suan 3500tl yaptım kendime 2.el xbox one s almak istiyorum ama babam izin vermiyor ve istemiyor insan cidden çok sinirleniyor bundan 7 8 ay önce pc için param vardı ama babam izin vermedi o kadar istememe rağmen yok sen bağmlı olacaksın falan diyorum bir sürü kişide var anlamıyor bugün konsol için sordum bana diyo yatırım yap ya kafayı yicem sizce nasıl ikna edebilirim? Yardım
baban en doğrusunu sölüyor aslında ama aldırmak istiyosan hep hizmet ediceksin ama konsolu aldıktan sonra kesmiceksin

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Boş yapma doğru falan soylemiyor hayatımda ilkkez düzgün oyun oynayacak biseyim olacak o kadar çalışıp biriktirip 3500 tl yaptım ondada yatırım yap nedir arkadaş sanki 10k falan para var sabah 6 30 da uyanıp 7 de evden çıkıp akşam 19 18 20 ye kadar inşaatta ağır iş yapıyorum sadede 100tl ye daha ne kadar hizmet edim
babalar hizmet edilmesinden hoşlanır kendisine hürmet gösterilmesinden ayrıca yıl sonuna doğru görürsün keşke babamı dinleseydim diye

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
1,5 yıldır biriktirdiğim parayı suan 3500tl yaptım kendime 2.el xbox one s almak istiyorum ama babam izin vermiyor ve istemiyor insan cidden çok sinirleniyor bundan 7 8 ay önce pc için param vardı ama babam izin vermedi o kadar istememe rağmen yok sen bağmlı olacaksın falan diyorum bir sürü kişide var anlamıyor bugün konsol için sordum bana diyo yatırım yap ya kafayı yicem sizce nasıl ikna edebilirim? Yardım
Öncelikle forum kurallarina riayet ederek cevap verin kimse size yardimci olmak zorunda değil. Ben direk alip geçerim sonrasi Allah kerim.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Benim babamı bilmiyorsun ondan boş yapma dedim sinirden özürdilerim en azından bazıları gibi direk üSlübUnA dIkKaT Et demiyorsun yinede doğru taviseyn için sagol
Bütün babalar ayni ortalama +20 yasindan sonra anca anlarsin suan ne desek boş. Sen kendini hakli görsen de işin rengi öyle değil. Cok da almak istiyosal al geç en fazla kirar napacak.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
PC alman daha iyi.olur. Oyun konsoluyla sadece oyun oynayabilirsin. PC'de her şey yapabilirsin. Yaşın genç, programlama vs öğrenmen iyi olur. Oyunu nu da oynarsın.
Gelecek yazılım sistemlerinde.

Babana yazılım kanalından girip ikna edebilirsin. Hatta destek bile isteyebilirsin.

KS

Suspus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Bütün babalar ayni ortalama +20 yasindan sonra anca anlarsin suan ne desek boş. Sen kendini hakli görsen de işin rengi öyle değil. Cok da almak istiyosal al geç en fazla kirar napacak.
Bu sadece bir oyun konsolu abicim bütün babalar aynıysa bizim sınıfın yarısında nasi pc konsol var

KS

Suspus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
PC alman daha iyi.olur. Oyun konsoluyla sadece oyun oynayabilirsin. PC'de her şey yapabilirsin. Yaşın genç, programlama vs öğrenmen iyi olur. Oyunu nu da oynarsın.
Gelecek yazılım sistemlerinde.

Babana yazılım kanalından girip ikna edebilirsin. Hatta destek bile isteyebilirsin.
Reis bütçe el vermiyor ya yoksa bnde isterim

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Bu sadece bir oyun konsolu abicim bütün babalar aynıysa bizim sınıfın yarısında nasi pc konsol var
Onlar da baska yönlerden kötüdür. Eski nesil iyi bi egitim almamis ve onlarin da babalari onkara kötü davranmis bu zinciri biz kirabiliriz ancak. Sinirlenecek bir şey yok. En güzeli al geç sonrasi nasip :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri