A Arda Göksu Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Eyl 2022 Mesajlar 16 Tepki 1 2 Ocak 2023 #1 Disklerin bar çubuğu olan versiyonuna geri getiremiyorum. Bilenler arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Ekli dosyalar Ekran Görüntüsü (33).png 157.5 KB · Görüntüleme: 61
Disklerin bar çubuğu olan versiyonuna geri getiremiyorum. Bilenler arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
_berkay Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 30 Eyl 2022 Mesajlar 83 Tepki 34 2 Ocak 2023 #2 görüntüsünü attığın ekrana sağ tıklayıp görünüm--->Döşeme seçeneğini seçersen dediğin görüntü haline gelecektir
görüntüsünü attığın ekrana sağ tıklayıp görünüm--->Döşeme seçeneğini seçersen dediğin görüntü haline gelecektir
KS A Arda Göksu Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Eyl 2022 Mesajlar 16 Tepki 1 4 Ocak 2023 Konu Sahibi #3 _berkay' Alıntı: görüntüsünü attığın ekrana sağ tıklayıp görünüm--->Döşeme seçeneğini seçersen dediğin görüntü haline gelecektirEkli dosyayı görüntüle 13413 Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın sınav haftası cevabına hemen dönüş yapamadım teşekkürler
_berkay' Alıntı: görüntüsünü attığın ekrana sağ tıklayıp görünüm--->Döşeme seçeneğini seçersen dediğin görüntü haline gelecektirEkli dosyayı görüntüle 13413 Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın sınav haftası cevabına hemen dönüş yapamadım teşekkürler