Lory Monitör Uzmanı Monitör Uzmanı Katılım 16 Tem 2023 Mesajlar 2,121 Tepki 789 28 Nis 2025 #1 Merhaba. Ufak bir hevesle barfiks demiri almaya karar verdim 140cm ve 500TL'yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum. Amazon'dan olursa süper olur.
Merhaba. Ufak bir hevesle barfiks demiri almaya karar verdim 140cm ve 500TL'yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum. Amazon'dan olursa süper olur.
Hetede Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 7 Haz 2023 Mesajlar 316 Tepki 56 Konum GB 28 Nis 2025 #2 Amazon.com.tr Hocam çok bir bilgim yok fakat bunu buldum çok satan 1 de Önceden avessa kullanmıştım herhangi bir sorun sıkıntı yaşamamıştım fakat yinede bakın daha sağlam çubuklar olabilir
Amazon.com.tr Hocam çok bir bilgim yok fakat bunu buldum çok satan 1 de Önceden avessa kullanmıştım herhangi bir sorun sıkıntı yaşamamıştım fakat yinede bakın daha sağlam çubuklar olabilir
KS Lory Monitör Uzmanı Monitör Uzmanı Katılım 16 Tem 2023 Mesajlar 2,121 Tepki 789 29 Nis 2025 Konu Sahibi #3 arc79OOti bir efsanedir' Alıntı: Amazon.com.tr Hocam çok bir bilgim yok fakat bunu buldum çok satan 1 de Önceden avessa kullanmıştım herhangi bir sorun sıkıntı yaşamamıştım fakat yinede bakın daha sağlam çubuklar olabilir Genişletmek için tıkla ... 95cm bu ben koridora asacağım için olmaz maalesef.
arc79OOti bir efsanedir' Alıntı: Amazon.com.tr Hocam çok bir bilgim yok fakat bunu buldum çok satan 1 de Önceden avessa kullanmıştım herhangi bir sorun sıkıntı yaşamamıştım fakat yinede bakın daha sağlam çubuklar olabilir Genişletmek için tıkla ... 95cm bu ben koridora asacağım için olmaz maalesef.