Ikiside iç donanım olarak aynı sayılır deathadder 82g basilisk 101g ağırlıkta fps oynuyorum hangisini tercih edeyim mevcut farem rog keris wired
Bütçem ortalama 1500tl civarı ülke içinden almam lazım gümrük hakkım bittiği içinBütçeniz nedir?
Ben ikisinide önermem
![]()
HyperX Pulsefire Haste Wireless Mouse
HyperX Pulsefire Haste Wireless Mouse 4P5D7AA detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 RZ01-04640100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok daha mantıklı
İkiside ülke içiBütçem ortalama 1500tl civarı ülke içinden almam lazım gümrük hakkım bittiği için
Rehberinizi okudum media markta denemeye gitmiştim dün deathadder v3 küçük kalıyor elimeİkiside ülke içi
Oha laldlsmalwpfkwnwnRehberinizi okudum media markta denemeye gitmiştim dün deathadder v3 küçük kalıyor elime
Bende basilisk v3 var bu site ne kadar doğru bilmiyorum ama sonuçlar böyleIkiside iç donanım olarak aynı sayılır deathadder 82g basilisk 101g ağırlıkta fps oynuyorum hangisini tercih edeyim mevcut farem rog keris wired
Hocam kaya gibi nasıl kullanıyorsunuz beBende basilisk v3 var bu site ne kadar doğru bilmiyorum ama sonuçlar böyle Ekli dosyayı görüntüle 22543
Daha önceden logitech g502 kullandım basilisk v3 shape bana rahat geldi almayı planlıyorumu geçtim aldımHocam kaya gibi nasıl kullanıyorsunuz be
Hocam napdınızzzzDaha önceden logitech g502 kullandım basilisk v3 shape bana rahat geldi almayı planlıyorumu geçtim aldım
Tutuşu rahat bir de fazla kaldırarak kullanmıyorumHocam kaya gibi nasıl kullanıyorsunuz be
AnladımTutuşu rahat bir de fazla kaldırarak kullanmıyorum