İyi geceler, arkadaşımın bilgisayarından harici HDD'ye Steam ve Epicden oyun indirdim ancak oyunu açmaya çalıştığımda yeniden yükleme sayfasını çıkarıyor nasıl düzgün kullanabilirim?
Galiba onun için hessbida gerejiyor yani baska pc den rdr2 indirsrn bilr oynamak icin gerekiyorİyi geceler, arkadaşımın bilgisayarından harici HDD'ye Steam ve Epicden oyun indirdim ancak oyunu açmaya çalıştığımda yeniden yükleme sayfasını çıkarıyor nasıl düzgün kullanabilirim?
hocam epic bilmiyorumda steam de ayarlar indirme kısmından kütüphane klasörlerinden hdd i seçip ondan sonra steami kapat aç yapın.İyi geceler, arkadaşımın bilgisayarından harici HDD'ye Steam ve Epicden oyun indirdim ancak oyunu açmaya çalıştığımda yeniden yükleme sayfasını çıkarıyor nasıl düzgün kullanabilirim?
Çok teşekkür ederimhocam epic bilmiyorumda steam de ayarlar indirme kısmından kütüphane klasörlerinden hdd i seçip ondan sonra steami kapat aç yapın.
hesap da mevcutGaliba onun için hessbida gerejiyor yani baska pc den rdr2 indirsrn bilr oynamak icin gerekiyor