Battefield 1 Oynatır Mı ?

mustafa5559

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba 

Ekran kartı : amd radeon r5 m335
işlemci : i7 6500u
ram 16 1 tb ssd var 

Oyunu akıcı bir şekilde keyif alarak oynayabilir miyim sizce ortalama fps ne olur

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
Akıcı oynayamazsınız. Ekran kartı modeliniz çok düşük. Aynı şekilde 1 TB SSD değildir sisteminizdeki 1 TB HDD'dir.. Ekran kartınızı değiştirmenizi öneririm.

KS

mustafa5559

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Akıcı oynayamazsınız. Ekran kartı modeliniz çok düşük. Aynı şekilde 1 TB SSD değildir sisteminizdeki 1 TB HDD'dir.. Ekran kartınızı değiştirmenizi öneririm.

Bilgisayar laptop ssd 1 tb ssd kendim taktım ekran kartı değişimi laptoplarda nasıl oluyor peki oynatsa bile ortalama fps ne olur sizce ?

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
mustafa5559' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Bilgisayar laptop ssd 1 tb ssd kendim taktım ekran kartı değişimi laptoplarda nasıl oluyor peki oynatsa bile ortalama fps ne olur sizce ?

Ekran kartı laptoplarda değişim çok zor. Kafanıza göre şunu alayım takayım diyemiyorsunuz. 1280x720 ayarlarda kasarak oynarsınız tahmini 10-20 FPS arasında değişiyor.

KS

mustafa5559

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
mustafa5559' Alıntı:

Ekran kartı laptoplarda değişim çok zor. Kafanıza göre şunu alayım takayım diyemiyorsunuz. 1280x720 ayarlarda kasarak oynarsınız tahmini 10-20 FPS arasında değişiyor.

10-20 fps ile bi oyun deneyimi yaşamak ve keyif almam mümkün mü sizce satın almalı mıyım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri