Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Efsane oyun serileri arasında yer alan Battlefield‘ın 12. oyunu Battlefield 1geçmişe dönerek bizlere kusursuz bir 1. Dünya savaşı deneyimi vaat ediyor. DICE tarafından geliştirilen Elecronic Arts tarafından ise yayımcılığı yapılan Battlefield 1’in ise şimdilik sistem gereksinimleri belli değil. Ancak bir çok kaynakta çeşitli sistem gereksinimleri yayınlanmış durumda. Her ne kadar yayınlanan bilgilerin doğruluğu tartışılır olsa da resmi sistem gereksinimleri ile 3 aşağı 5 yukarı yakın olacağı düşünüyor.
[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Yayınlanan tanıtım fragmanlarında ve E3’deki oynanış da da gördüğümüz gibi Battlefield 1 muazzan grafikler ile geliyor. Battlefield 1’in 1. dünya savaşını konu alması, oyunu Arap yarımadasından tutunda Avrupa’nın batısına, hatta Alp dağlarına bile götürüyor. Hal böyle olunca oyunda bir çok atmosfer de bulunuyor. Kavurucu çölden çıkıp dondurucu kışa gitmekte mümkün.[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Sistem gereksinimlerine değinecek olur isek Battlefield 1’in bizden istediği donanımlar orta seviye bir oyuncu bilgisayarının bir tık üzerinde. Oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için en az 8GB belleğe, GTX 660 veya Radeon 7850 ekran kartına ve i3-6300T yada FX-4350 işlemciye ihtiyaç duyuluyor. Tabi bu sistem gereksinimleri henüz resmi değil. Ancak bu ve daha kötüsü için kendimizi hazırlasak iyi olur. İnternet ortamında sıkça dile getirilen Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri ise şu şekilde:[/font]

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşletim sistemi:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] Windows 8’in 64-bit sürümü/Windows 8.1’in 64-bit sürümü/Windows 10’un 64-bit sürümü.[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşlemci:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] Intel Core i3-6300T @3.3 Ghz ya da FX-4350[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bellek:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 8 GB ya da üstü RAM[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran kartı:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon 7850[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran Kartı Boyutu: [/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif]2 GB ya da üstü VRAM[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]DirectX desteği/versiyonu:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 11[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Disk alanı:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 40 GB ya da daha fazla boş depolama alanı[/font]

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşletim sistemi:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] Windows 8’in 64-bit sürümü/Windows 8.1’in 64-bit sürümü/Windows 10’un 64-bit sürümü.[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]İşlemci:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] Intel Core i7-3820 @3.6 Ghz ya da AMD FX-9590[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Bellek:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 12 GB ya da üstü RAM[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran kartı:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] NVIDIA GeForce 970 ya da AMD Radeon R9 290X[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Ekran Kartı Boyutu:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 4GB ya da üstü VRAM[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]DirectX desteği/versiyonu:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 11[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif]Disk alanı:[/font][font=Verdana, Geneva, sans-serif] 40 GB ya da daha fazla boş depolama alanı[/font]

[font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=small][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=medium]NOT: Yukarıda belirtilen sistem gereksinimleri tahminidir. Şu ana kadar (18.08.2016) resmi sistem gereksinimleri açıklanmamıştır.[/font][/font][/size][/size]
[font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=small][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=medium](Alıntıdır)[/font][/font][/size][/size]

KS

S O V I E T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51
Hazır sizi burda yakalamışken sorunu sorayim :p
Bi ara size demiştim cs go mavi ekran veriyor diye bir çok kisi hdd den demiş benimde hdd 7 yillik, şimdi 1 tb + 235 gb var 235 olan 7 yıllık ve Windows onda kurulu ben diyorum ki şuan çalışıyorum alacağım parayla bi ssd alsam windowsu ona oyunları 1 tb ye kursam 235 gb lik hdd boş kalacak yada arada sırada kullandığım uygulamaları aticam bu hdd yine bana dert olur mu ?

E

expert

Guest
SSD ye kursan sistemi daha güzel olur
Disk sorun çıkarmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri