Battlefield 5 Hakkında

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
merhaba, başlıktaki oyunu indirdim lâkin online mod da çok zor rakipler geliyor karşıma ofline denedim o da çok hareketli-aksiyonlu değil, öneriniz var mı? 2042 nasıl ya da

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,226
Bu tarz oyunları nedense hep gerçek komandolar oynuyor. Ben BF1 online için de aynı durumu yaşadım. Rainbow six siege için de aynı durumu yaşadım. Rank sistemi falan yok gibi yeni başlayanlara yeni rakipler gelmiyor. Haritanın bir ucundan bir ucuna adam vuruyor ölüm sonrası kamera göstermeye yetişmiyor bile. Bizde mekanikleri çözmeye çalışıyoruz tabii çözebilirsek.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Bu tarz oyunları nedense hep gerçek komandolar oynuyor. Ben BF1 online için de aynı durumu yaşadım. Rainbow six siege için de aynı durumu yaşadım. Rank sistemi falan yok gibi yeni başlayanlara yeni rakipler gelmiyor. Haritanın bir ucundan bir ucuna adam vuruyor ölüm sonrası kamera göstermeye yetişmiyor bile. Bizde mekanikleri çözmeye çalışıyoruz tabii çözebilirsek.
Haklısınız, oyun sırasında 3 tank köşeye sıkıştırıyor, onlara işleyen silah bile yok elimde ard arda ölmeler… sanırım delta force çıkana kadar idare etmeliyim yeni oyunda herkes ortalama bir seviye olur sonuçta

solaris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
356
Online fps lerde, bir kısmında bu tür hileler var
Battlefield V - Multiplayer Game Hacking and Cheats

Ticarete dönüşmüş durumda, Oyun firmasına kalmış, bunları tepit eder-etmez. Banlar, bazıları umursamaz.

Karşınıza çıkan rakiplerin olağnüstü yetenekli, çok iyi oyuncular olduğunu sanmayın.
Sıkıntı yaratan sebeplerin bir kısmı bunlardan kaynaklanıyor.

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Online fps lerde, bir kısmında bu tür hileler var
Battlefield V - Multiplayer Game Hacking and Cheats

Ticarete dönüşmüş durumda, Oyun firmasına kalmış, bunları tepit eder-etmez. Banlar, bazıları umursamaz.

Karşınıza çıkan rakiplerin olağnüstü yetenekli, çok iyi oyuncular olduğunu sanmayın.
Sıkıntı yaratan sebeplerin bir kısmı bunlardan kaynaklanıyor.
Evet haklısınız, BF 5 in steam yorumlarını okuduğumda benzer sorunlar yaşayanlar varmış: karşıya hile veya zorlu rakipler gelmesi, illa oyundan tad almak için hile mi kurmalıyız bizde :/ doğuyorum 5mt koşuyorum üstüme tank mermisi düşüyor nerede adalet

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri