- Tepki
- 5
drivers güncell mi ekran kartı falanSelam millet steam üzerinden indirmiştim oyunu ( battlediled V ) açarken ea dan hesap oluşturmamı istemişti oluşturup oynamıştım. 2 ay sonra girdiğimde bu uyarıyı veriyor ea app sildim yükledim yine aynı hatayı veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 18894Ekli dosyayı görüntüle 18893
suanki driverde kalın yüksek ihtimalle güncellemede düzelicektir ama wattman riski artacaktırEkli dosyayı görüntüle 18902
Hocam bir kere otomatikteydi ekran kapanıp duruyordu yine forum yardım etmişti WQHL olanı kurmuştum 1 kere daha kapandı daha kapanmadı o günden beri sadece önerilende tutuyorum eğer tek yol oysa kalsın suanki driverdan memnunum.
Ekli dosyayı görüntüle 18902
Hocam bir kere otomatikteydi ekran kapanıp duruyordu yine forum yardım etmişti WQHL olanı kurmuştum 1 kere daha kapandı daha kapanmadı o günden beri sadece önerilende tutuyorum eğer tek yol oysa kalsın suanki driverdan memnunum.
Bu şuan Önerilen bu yanında WHQL yazıyor kusura bakma knk bunu kurcam sonra deniycem.tamam yazılım işleri zaten beni korkutuyor 23.2.1 sanki sitede WHQL yazan 23.4.1suanki driverde kalın yüksek ihtimalle güncellemede düzelicektir ama wattman riski artacaktır
onu steamdan mi Ea app üzerinden mi yapayımApex yüklemeye bas iptal et bazen düzeliyor öyle
Evet eaptamam yazılım işleri zaten beni korkutuyor 23.2.1 sanki sitede WHQL yazan 23.4.1
onu steamdan mi Ea app üzerinden mi yapayım
Önemli değil dostumSaçmalığa bak Steam üzerinden apex indir dedim 90mb oldu durdurdum sonra giriş yaptım ea açıldı giriş yaptım oldu
Teşekkürler knkEkli dosyayı görüntüle 18904