Battleteams 2 Oyun Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Battle Teams 2 oyunu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Arkadaşlar oyunu yükleyip deneyen hiç oldu mu? söylentilere göre oyun %100 Türkçeymiş de pek inandırıcı gelmedi bana, Çünkü yapımcısı yabancı olarak gözüküyor sadece oyun içi Türkçe dublaj ve menüleri Türkçe. Oyunu oynayan kişiler tarafından izledim görünüş ve grafikleri iyi geldi, O kadar da kötü bir oyun değil.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba Arkadaşlar,

Battle Teams 2 oyunu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Arkadaşlar oyunu yükleyip deneyen hiç oldu mu? söylentilere göre oyun %100 Türkçeymiş de pek inandırıcı gelmedi bana, Çünkü yapımcısı yabancı olarak gözüküyor sadece oyun içi Türkçe dublaj ve menüleri Türkçe. Oyunu oynayan kişiler tarafından izledim görünüş ve grafikleri iyi geldi, O kadar da kötü bir oyun değil.
Pay To Win olmasında öyle değil diyorlarda şuanda hele CS 2 yakında çıkacakken tutacağını sanmam sabotaj gibi olacak heves reklam vs. bitti.

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
P2W olmadığını vurgulayan, zuladan bu yönde ayrılıp kendi çapında para kazanmak isteyen, "Sabotaj" kafasında, bir oyun gibi geldi bana ilk etapta.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Oyun türk yapımı ve bence fena değil. Denemek lazım. Bir kaç inceleme videosunu izlemiştim. Seslendirmeleri profesyonel ve çekici. Zula havası var birazcık.
Taner abi o zaman sizden de bekleriz en kısa sürede.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Pay To Win olmasında öyle değil diyorlarda şuanda hele CS 2 yakında çıkacakken tutacağını sanmam sabotaj gibi olacak heves reklam vs. bitti.

Katılıyorum bu yoruma. CS:GO 2 maalesef bu tip oyunlara çok fırsat tanımayacak. Online olduğu için oyuncuyu elde tutmak çok zor. Devamlılık önemli. O da bu tarz oyunlara çok gitmiyor.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Neden? Türk yapımı bir oyun pek tutulmuyor, Örnek vermek gerekirse Zula bir zamanlar çok sayıda oynayan vardı zamanla oyunu oynayan kişi sayısı azaldı oyun battı yada batmadı orasını pek bilmem ama bizim yabancı ülkelerden neyimiz eksik, Kafamız neden? Başka şeylere çalışıyorken oyun konusunda pek yeterli verim alamıyoruz.
@OceanLaB @Çağdaş Işık @shwif

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Neden? Türk yapımı bir oyun pek tutulmuyor, Örnek vermek gerekirse Zula bir zamanlar çok sayıda oynayan vardı zamanla oyunu oynayan kişi sayısı azaldı oyun battı yada batmadı orasını pek bilmem ama bizim yabancı ülkelerden neyimiz eksik, Kafamız neden? Başka şeylere çalışıyorken oyun konusunda pek yeterli verim alamıyoruz.
Yeterince önem verilmiyor 2 Türk bayrağı Kültürel öğe türk isimleri vs. koyup geçiyorlar.

bide yılların cs si ile nasıl kapışabilirsin ki ? Farklı bir şey yapmalısın ki dikkat çekesin.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Yeterince önem verilmiyor 2 Türk bayrağı Kültürel öğe türk isimleri vs. koyup geçiyorlar.

bide yılların cs si ile nasıl kapışabilirsin ki ? Farklı bir şey yapmalısın ki dikkat çekesin.
Galiba şöyle bir olay daha var, Türk yapımı oyunlar da bir güncelleme getiriyor yapımcı oyun daha çok saçma yerlere gidiyor. Buga girmek den tut vuruşlara kadar etkiliyor bazen.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bizim ülkede çok tutan birşey özellikle oyun ise sonu sürekli p2w e gidiyor örneğin wolfteam zula... hepsi zamanında taş gibi oyundu şimdi hepsi p2w

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Oynamadım ama incelemeleri güzel gibi biraz point blank biraz cs & zula karışımı gibi ama grafik olarak tatmin edici sayılabilir. Onun dışında silahları biraz karma olmuş yani ben pb'de olduğu gibi abudik gubudik silahları pek sevmiyorum ama idare eder. Umarım bu oyunda bir süre sonra p2w olmaz yoksa yine tarihin tozlu raflarına karışır. :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri