Monitörün yenileme hızı ile alakası asla olmaz ama panelsel bir sorun veya ekran ekran kartından kaynaklanır.Merhabalar bi kaç gündür chrome da gezerken masaüstünde dolaşırken ekranda saliselik çizgi çıkıp kayboluyor mönitörüm 75 hz oldugu içinmi bu sorunu yaşıyorum yoksa donanımsal bir sorun mu var ?
ekran kartım Asus 6700xt
yok hocam ne oyunlarda performans kaybı yaşıyorum ne driver sorunu sadece bahsettiğim sorun var ama bu sorun ekran kaydı alınca gözükmüyor monitörde olabilirmi sıkıntı?Ekran kartı driver kurma sorunları yaşıyor musunuz acaba ?
Hocam farklı bir monitör ile deneme şansım yok ama ekran kaydı aldım ekran kaydında gözükmüyor monitörde mi bir problem var sizce ?Monitörün yenileme hızı ile alakası asla olmaz ama panelsel bir sorun veya ekran ekran kartından kaynaklanır.
En doğru seçenek farklı bir monitör üzerinde denemek yine oluyorsa ekran kartını bakıma göndermek en doğrusu olacaktır.
kablo değiştirdim hocam ilk işim o oldu ama ben monitörden şüpheleniyorum çünkü ekran kaydında çıkmıyor o çizgiler.Kablolarda veya bağlantılardan olabilir
Hayır hocam ekran kaydı ile alakası yok saçmalamayın.Hocam farklı bir monitör ile deneme şansım yok ama ekran kaydı aldım ekran kaydında gözükmüyor monitörde mi bir problem var sizce ?
kablo değiştirdim hocam ilk işim o oldu ama ben monitörden şüpheleniyorum çünkü ekran kaydında çıkmıyor o çizgiler.
Hocam seninki çipset arızası olabilir. Ama buradaki sorun çok daha küçük yani umarım öyledir.Hayır hocam ekran kaydı ile alakası yok saçmalamayın.
Benim de monitörümde koca koca yeşil çizgiler var. Ama ne ekran kaydı nede SS alınca çıkmıyor resmi atmak isterdimde resimde kız arkadaşım ile konuşmam var![]()
Hocam kasa değil dizüstü.Hocam seninki çipset arızası olabilir. Ama buradaki sorun çok daha küçük yani umarım öyledir.
Kart peki bir darbe aldı mı hocam sert bir darbe
Hayır, hocam benim ekranım rahat görünüyor. Sadece SÜRÜ GİBİ dikey çizgiler var.Ha seninki bunun gibi o zaman
Ya flex ya ekran
Hocam sorunun sahibi ben değilimHocam ben sizinkini çözmem gerekirken siz benimkini çözüyorsunuz.
Bak sen yalan dünyaya![]()
daha denemedim hocam maalesef dp kablo bulursam denicem ama bu çizgileri denk getirmem çok zor çok çok nadir yapıyor çünküPeki farklı çıkışlarladeneme şansınız var mı ?
Alttaki çizgileri görüyormusun hocam işte dediğim o,bende demek istiyorum ki ekran kartında arıza olsa ekran kaydında gözükür monitörde sıkıntı olduğu için mi gözükmüyor demek istedimHayır hocam ekran kaydı ile alakası yok saçmalamayın.
Benim de monitörümde koca koca yeşil çizgiler var. Ama ne ekran kaydı nede SS alınca çıkmıyor resmi atmak isterdimde resimde kız arkadaşım ile konuşmam var![]()
Masaüstü ve tarayıcada oluyor genelde şu şekilde işteSadece tarayıcıda dolaşırkenmi oluyor
Yok hocam darbe falan almadı bebek gibi kart oyunlarda falan sorunsuz sadece bir kaç gündür olunca dikkatimi çekti sanki piksel yırtılıyor gibi şu şekilde,alttaki çizgiler gibi,Hocam seninki çipset arızası olabilir. Ama buradaki sorun çok daha küçük yani umarım öyledir.
Kart peki bir darbe aldı mı hocam sert bir darbe
yaptım hocam ama aynı yine çok nadiren yapıyor ama sorun nerde onu bulmaya çalısıyorum mönitörde gibi geliyor çünkü ekran kartında olsa ekran kaydı alırken de gözükmez mi ?Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatıp kullanmayı denermisiniz birkaç gün