Bazı Günler Yaşadığım Garip Bir His Hakkında

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bazı günler kalktığımda böyle bi aceleci oluyorum sanki kalbim hızlı çarpıyor yürürken hızlı yürüyorum işleri hızlı yapıyorum ama bu iyi anlamda değil kötü anlamda, hani kafamın içi çok dolu gibi oluyor odaklanamıyorum hiç bir şeye ve başım çok hafif ağrıyor. Daha nasıl anlatırım bilmiyorum...

Sizdede oluyor mu? Bunun bir adı var mı acaba?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Bazı günler kalktığımda böyle bi aceleci oluyorum sanki kalbim hızlı çarpıyor yürürken hızlı yürüyorum işleri hızlı yapıyorum ama bu iyi anlamda değil kötü anlamda, hani kafamın içi çok dolu gibi oluyor odaklanamıyorum hiç bir şeye ve başım çok hafif ağrıyor. Daha nasıl anlatırım bilmiyorum...

Sizdede oluyor mu? Bunun bir adı var mı acaba?
arada banada oluyor, dünya sanki 2x alınmıs gibi agresif olmus olabilirsin uyumaya çalış veya film video izle

berkay4809

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam bu bir sağlık sorunu olabilir sağlık soruna burada cevap bulamazsın en iyisi en yakın zamanda doktora başvurmak panikatak olabilir ritim bozukluğu olabilir vs vs

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam bu bir sağlık sorunu olabilir sağlık soruna burada cevap bulamazsın en iyisi en yakın zamanda doktora başvurmak panikatak olabilir ritim bozukluğu olabilir vs vs
sağlık sorununa burda cevap almak değil amacım, herkeste oluyor mu merak ettim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri