Soru Bazı Konuları Unutup Çok Çabuk Sinirleniyorum.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Arkadaşlar bu bir hastalık olabilir mi? Sizce ben bu aralar bazı şeyleri unutuyorum çok çabuk sinirleniyorum işin stresi ayrı yaşadıklarım ayrı bir sıkıntı yaratıyor artık benim için dün geçe '' Kargo yere düştü elimden kayıp '' Kargo düştü diye sinirlendim sövüp saydım yeminle gülünecek, Bir durum değil bazen harbi kendimi dünyada tek insanmışım gibi hissediyorum. O kadar kötü çok şükür bedensel olarak bir sorunum yok lakin ruhsal olarak bozulmalar var insan kargo yere düştü diye sövüp sayar mi? Ya ben işte bunu yaptım tek sorunum ani patlama ani gerilmemelerim var..

Bu arada '' Alkol , Madde Bağımlısı v.b '' şeyler kullanmıyorum kesinlikle, Kullandığım tek kötü alışkanlık sigara var.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,695
Arkadaşlar bu bir hastalık olabilir mi? Sizce ben bu aralar bazı şeyleri unutuyorum çok çabuk sinirleniyorum işin stresi ayrı yaşadıklarım ayrı bir sıkıntı yaratıyor artık benim için dün geçe '' Kargo yere düştü elimden kayıp '' Kargo düştü diye sinirlendim sövüp saydım yeminle gülünecek, Bir durum değil bazen harbi kendimi dünyada tek insanmışım gibi hissediyorum. O kadar kötü çok şükür bedensel olarak bir sorunum yok lakin ruhsal olarak bozulmalar var insan kargo yere düştü diye sövüp sayar mi? Ya ben işte bunu yaptım tek sorunum ani patlama ani gerilmemelerim var..

Bu arada '' Alkol , Madde Bağımlısı v.b '' şeyler kullanmıyorum kesinlikle, Kullandığım tek kötü alışkanlık sigara var.
Sigaradan dolayı bu olaylar sigaranın içindeki nikotin seni ne kadar yatistirsada sinirlilik düzeyini aşağıya çekiyor yani mesela normalde kargo düşmesine sinirlenmezken sinirlenmeye başlıyorsun zamanla daha fazla artabilir bu durum bunun için elektronik içmenin öneririm

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Sigaradan dolayı bu olaylar sigaranın içindeki nikotin seni ne kadar yatistirsada sinirlilik düzeyini aşağıya çekiyor yani mesela normalde kargo düşmesine sinirlenmezken sinirlenmeye başlıyorsun zamanla daha fazla artabilir bu durum bunun için elektronik içmenin öneririm
Durum baya kötü desene, O zaman.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Sigarada etkiler hocam. Zaten yakın zamanda bazı olaylar yaşamışdınız. Çok sıradan, söylemesi basit ama uygulaması çok zor biliyorum ama sigaraya bırakmaya çalışın

Muphrid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
60
babacım bir sürü yabancı etken giriyor bünyemize; genetiği değiştirilmiş gıdalar, frekans düzeyleri yapaylaştırılmış teknoloji bir de statik elektriği ekleyince iyice sıyırıyoruz balatayı.. hepimiz bu şekildeyiz.. ikimiz biraz daha fazla dışa vuruyor olabiliriz :D

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Bi tık özel bir soru olmamış mı?
Konu zaten özel, adam özelini açmış.

Oruç tutuyor musun?
Oruç irade kontrolü açısından önemli, oruçlu olmak demek sadece aç kalmak demek olmadığından, aynı zamanda gözümüze ve dilimize de hakim olmak demek olduğundan, sinirleri kontrol altına almada faydalı bir davranıştır. Sizi sinirlendirilen bir kişi veya olay olduğunda kendinize şunu telkin edin, "ben oruçluyum" ve mümkünse o ortamdan uzaklaşın.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Sigarada etkiler hocam. Zaten yakın zamanda bazı olaylar yaşamışdınız. Çok sıradan, söylemesi basit ama uygulaması çok zor biliyorum ama sigaraya bırakmaya çalışın
Hocam, Öyle kolay olmuyor yavaş yavaş bırakmam lazım Sigarayı lise zamanın dan beri kullanıyorum şuan 26 Yaşındayım 6-7 yıl olmuş içeli.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Hocam, Öyle kolay olmuyor yavaş yavaş bırakmam lazım Sigarayı lise zamanın dan beri kullanıyorum şuan 26 Yaşındayım 6-7 yıl olmuş içeli.
İşte dediğim gibi söylemesi çok basit ama uygulaması aşırı zor

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Şaka maka benim en kısa sürede de psikiyatriye gözükmem lazım, Yoksa ileride büyük sıkıntıya yol açacak.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Çok büyük sıkıntı değil aslında sadece tahammül seviyen düşücek
Kardo bak mesela dün de bir olayım oldu adamın biri bağıra çağıra konuşuyordu ona bile sinirlendim adamı çekip vurasım geldi. Çok sesli ortamları sevmiyorum " Bar , Club v.b " yerlere gitmem lazım pek arkadaş ortamım yok sana zaten bahsettim küçüklüğümden beri ve askerde bazı sorunlar yaşadım hatırlıyorsan.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,695
Kardo bak mesela dün de bir olayım oldu adamın biri bağıra çağıra konuşuyordu ona bile sinirlendim adamı çekip vurasım geldi. Çok sesli ortamları sevmiyorum " Bar , Club v.b " yerlere gitmem lazım pek arkadaş ortamım yok sana zaten bahsettim küçüklüğümden beri ve askerde bazı sorunlar yaşadım hatırlıyorsan.
İşte tahammül seviyen git gide azalacak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri