BBL-HERO alınır mı ?

Muhammed.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar şu sistemi almayı düşünüyorum
Ama işlemci i5 12400f ve psu sıkıntılı olduğunu biliyorum sistem geldikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum hiç kullanmadan nasıl olur böyle yapmamın sebebi de itopya faizsiz taksit yaptığı için

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

Muhammed.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam eğer 14412 ₺ bütçen varsa hiç bunlarla uğraşma hocam aşağıdakini al geç Özelleştirme ile.

Yapılması gereken özelleştimeler;
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7NM İşlemci
COOLER MASTER MWE 650W 80+ BRONZE 2XEPS, AKTIF PFC, 120MM GÜÇ KAYNAĞI abi kredi kart taksiyle aldığım için

Hocam eğer 14412 ₺ bütçen varsa hiç bunlarla uğraşma hocam aşağıdakini al geç Özelleştirme ile.

COOLER MASTER MWE 650W 80+ BRONZE 2XEPS, AKTIF PFC, 120MM GÜÇ KAYNAĞI
Kredi kartı taksidiyle aldığım için 15.000 limitim var ve önerdiğiniz sistem faiz koyduğu için site limitimi aşıyor Ve açıkçası faize girmek istemiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Arkadaşlar şu sistemi almayı düşünüyorum
Ama işlemci i5 12400f ve psu sıkıntılı olduğunu biliyorum sistem geldikten sonra değiştirmeyi düşünüyorum hiç kullanmadan nasıl olur böyle yapmamın sebebi de itopya faizsiz taksit yaptığı için
Cooler master ve ya thermaltake kasa seçilerek alınabilir içindeki PSU o zaman iyi olur.

Kredi kartı taksidiyle aldığım için 15.000 limitim var ve önerdiğiniz sistem faiz koyduğu için site limitimi aşıyor Ve açıkçası faize girmek istemiyorum
Hocam taksitteki farka faiz denmiyor VADE FARKI deniyor ve buda dinen haram değil

KS

Muhammed.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cooler master ve ya thermaltake kasa seçilerek alınabilir içindeki PSU o zaman iyi olur.

Hocam taksitteki farka faiz denmiyor VADE FARKI deniyor ve buda dinen haram değil
Evet Doğru söylüyorsunuz ama yine de Kredi kartımda 15k limit var :(

KS

Muhammed.x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

COOLER MASTER MWE 650W 80+ BRONZE 2XEPS, AKTIF PFC, 120MM GÜÇ KAYNAĞI
Hucam 5600 param yetmedi
5500 kalsa skıntı yaştırmı ??

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri