BEKLENEN HABER GELDİ

Sizcede Mükemmel Mi ?

• Evet

Kullanılan: 2 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Öncelikle selam hocalar   oyun dünyasına beta haliyle bomba bir giriş yapan sizinde tahmin etmiş olduğunuz PUBG'nin tam sürümü bugün çıkıyor olmakta  :) 

bL3X7G.png

İlk olarak çıktığı günden beri neler değiştiğine bakarak 1.0 sürüm çıkışı ile makalemi sonlandıracağım.Gönüllerimizi fetheden PUBG ne zaman piyasaya çıktı ?İlk önce ona bakalım.23 MART 2017'da erken erişim olarak Steamde yayımlandı.İlk çıktığı zamanlar çoğunlukla ön yargı ile yaklaşıldı.Çoğu kullanıcı H1Z1 gibi yıllarca erken erişimde kalacağını düşüyordu.Oyun yayımlandıktan sonra kısa süre içerisinde bir popülerlik kazandı.Oyunun Twitch alemine de giriş yapmasıyla oyuncuların merak ettiği sorular cevap bulmaya başladı.

Oyun ilk çıktığı aylarda her bilgisiyarda oynanılmıyordu maalesef.Oyundaki optimizasyon sıkıntısı bütün kullanıcıların baş belasıydı.Oyuncuların bu çağrısına karşı Pubg yöneticileri aktif olarak optimizasyonu düzeltmeye başladıkları hakkında Twitter üzerinden bilgilendirme yapıyordu.PUBG yöneticileri oyuncu sayısını arttırmak için Twitch ve sosyal medya üzerinden çekilişler yaptırarak bir kitle oluşturmuştu.

bL37lZ.png

Haziran ayının başlarında bende çok beğendim PUBG'yi steam kütüphaneme ekledim (Paraya kıydım :D)   .Haziran ayında oyun çıkalı yaklaşık 2-2,5 ay olmuştu ve oyunda hala ciddi fps sorunları ve bug lar vardı.Ekran akrtı olarak Amd nin rx serisinden rx 460 a sahiptim o zamanlar 1080p çözünürlükte düşük ayarlarda 50 fps ile oyunu oynayabiliyordum.Oyun içinde tırmanma bir yerden atlama vb olaylar yapılamıyordu.

Oyun içinde araba sesleri aşırı derece fazla,sesi kısmak istediğin zamanda kötü bir durumla karşılaşılıyordu.PUBG yöneticileri getirdikleri güncellemelerle oyun seslerini tek tuşla kapatma,araba,motorsiklet,bugy,uaz gibi oyunda ulaşımı sağlıyan araçlara ses konusunda yeni güncellemeyle değişikler kattı.PUBG bu sıralar Nvdia ile anlaşarak oyundaki optimizasyona olumlu olarak ciddi bir düzenleme getirildi.Nvdia kartı olanlar haliyle mutluydu ya AMD kullanıcıları ? Nvdia kendi ekran kartlarında PUBG için sürücülerini paylaşmaya başlamıştı bile ancak AMD tarafında hiçbir değişiklik olmamıştı :(

Ve herkesin artık istediği ve Oyuna Eklenen  Yeni Map ÇÖL HARİTASI :)

Yeni mekanlar,yeni araçlar,yeni silahlar ve optmizasyonda hem AMD hemde  NVDİA da ciddi bir fps artışı oldu.50 fps aldığım yerde 70 fps düzeylerinde alıyorum evet 70 fps :) Buda demek oluyorki düşük sistemde sıkıntı yaşıyan oyuncular  yeni güncelleme ile herkese derman oluyor.Yeni haritadan biraz daha bahsetmek gerekirse çöl haritası çöl olduğu için çimenlik oranları daha az bulunmakta ve buda fps konusunda artışı sağlıyor.Yeni mekanlar ve yeni silahlar da daha da zevk vermeye başladı :) 

5GJ1mL.png

Ve PUBG de 500 saati biri olarak söylüyorum oyun gerçekten mükemmel sizce de öylemi ? Yukarıdaki ankette oylarsanız sevinirim :)

ENES DEĞİRMENCİ 

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Enes Değirmenci' Alıntı:

hocaaaaaammmmm  :mad: :mad: :mad: :mad: steam yükleme yaptı ekranı full klasör kapladı yarısını sildim yarısını biyere attım tüm oyunlar gittiiiiii  :dodgy: :dodgy: :dodgy:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri