Beklesem Mi Şimdimi Alsam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Merhabalar,

Şuan kendime gaming/kodlama için bi bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama bekleyeyim mi/ne kadar bekleyeyim hiç fikrim yok. Büyük ihtimal daha iyi ekran karti fiyatları için bekleyeceğim ama RTX 4000 serisi biraz kafamı karıştırdı. Türkiyeye geldiğinde fiyatı nasıl olur?/çok enerji ister mi? vb. sorular. Bide yabancı forumlara bakınca kafa iyice karıştı. Yarısı bekle yarısı risk alma şimdi al diyor. Bu işin ekonomisini iyi bilen bir arkadaş beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

Eğer burası bunun için yanlış bir konu ise şimdiden özür dilerim.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Estağfurullah, ileriyi görmek trde imkansiz acikcasi. Ben almanızı öneririm. Ozellikle amazon indirimlerinden bir çok parcayi alabilirsiniz karli olur. Yaz bitimi kis baslangici fiyatlarin ucacagini düşünüyorum. Malum kart fiyatlari dusse de dolar artisindan kaynakli bir anlamı kalmıyor

KS

GrindyBoi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Estağfurullah, ileriyi görmek trde imkansiz acikcasi. Ben almanızı öneririm. Ozellikle amazon indirimlerinden bir çok parcayi alabilirsiniz karli olur. Yaz bitimi kis baslangici fiyatlarin ucacagini düşünüyorum. Malum kart fiyatlari dusse de dolar artisindan kaynakli bir anlamı kalmıyor
doğrusunuz büyük ihtimal en cazip anı bekleyip bi 3070ti (eğer fiyatlar büyük düşüş yaşarsa 3080) kapmayı deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri