Bellek Writen Olamadı Hatası

Ömer Şakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]0x00007FFD014B57E4 adresindeki yönerge 0x00000175833E8FFC adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz written. -[/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Bu Şekilde Bir Hata Alıyorum [/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]Başka Oyunlarda sıkıntı Yok Sadece Playerunknows Battlegrounds ( PUBG ) de alıyorum lütfen yardımcı olun windows lisansı falan dediler aldım şu an ömür boyu lisans var ramleri söküp taktım ama hata hala gecmedi oyun acılıyor daha başlama yerinde atıyor uçağa gecmeden atıyor [/font]

KS

Ömer Şakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Buraya Baktım Ama cözüm bu değil + bu hata 2 gündür var ve Win10 kullanıyorum

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunu oynarken sadece çıkıyorsa hata oyunun orjinal mi orjinal ise Steam dan oyunu doğrulamayı deneyen veya silip baştan kurulumu deneyin.

KS

Ömer Şakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
oyunum orjinal defalarca doğrulama yaptım 2 kerrede silip geri yükledim ve PUBG Crack yokki ?

KS

Ömer Şakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Problem Cözülmüştür cözemeyenler için sis falan attıkları yere gitmeyin oyun başlarken uzaklara gidin

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu yaşananlar başka bilgisayarlarda olmuyorsa sorun sizin sisteminizle alakalı olabilir. Ayrıca buraya tıklayarak bir çok soruna yönelik çözümler paylaşılmış hepsini tek tek uygulayın ve kusursuz hale getirin. yorumlarda da çözüm yolları belirtilmiş bunların hepsini yapın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri