Beyaz ve kablosuz klavye önerisi

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Merhaba,
2000-3000TL arası beyaz kablosuz klavye önerisi yapar mısınız? Kulaklık ve mouse'um Logitech olduğu için Logitech almayı düşünüyorum ama markanın da benim aradığım tarzda pek klavyesi yok sanırım.
Tercihim klavyenin sessiz olması. %60 mini klavye olarak.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56

Benimde aklımdan tam o geçiyordu
Wireless olarak çalışabiliyor mu acaba? Yoksa sadece bluetooth mu var. Oyun oynarken de kullanacağım için pil ömrünün kısa olmasını istemem.

Ek olarak teşekkürler.
Yanlış görmediysem sadece arka aydınlatma ile 60 gün çalıştığı yazıyor öyleyse süper.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Wireless olarak çalışabiliyor mu acaba? Yoksa sadece bluetooth mu var. Oyun oynarken de kullanacağım için pil ömrünün kısa olmasını istemem.

Ek olarak teşekkürler.
Yanlış görmediysem sadece arka aydınlatma ile 60 gün çalıştığı yazıyor öyleyse süper.
hocam pil ömrü hakkında çok fazla bir bilgim yok ama uzun süre gider diye düşünüyorum youtube üzerinden birkaç inceleme videosu izelemenizide öneriyorum hocam video olarak buna bakabilirsiniz:

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
hocam pil ömrü hakkında çok fazla bir bilgim yok ama uzun süre gider diye düşünüyorum youtube üzerinden birkaç inceleme videosu izelemenizide öneriyorum hocam video olarak buna bakabilirsiniz:

Çok teşekkürler.
Klavyeyi beğendim güzel fakat ingilizce olması benim için sorun.
Şu anda k552 kr kullanıyorum.

KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Konuya %60 yazmışım yanlış oldu %80 olacak.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Hocam beyaz değil ama bu sizin işinizi uzun süre görür zaten 2 yıllık asus garantili olması lazım.
Hocam kulaklığım mouse'um kasam beyaz olduğu için siyah alasım gelmiyor. Çok az seçenek var farkındayım ama araştırmaya devam edeceğim. Öneriniz için de teşekkür ederim kaydettim.

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

Ek olarak teşekkürler.
İki şekildede çalışabiliyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri