- Tepki
- 1
- İşlemci
- -
- Ekran Kartı
- -
Harita bölümü okuyorum hem onun için hem de orta derece oyun oynayabileceğim 30 40 k arası laptop alıcam arkadaşlar ne önerirsiniz
Casper Excalibur G870.1270-DVB0X-B Intel Core i7-12700H 32GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 8GB RTX 4060 Freedos Gaming LaptopPerformans açısından alınacak bir Laptoptur kendisi, özellikle oyun ve uygulamalarda performans açısında epey iyi MSI yazılım destekleri çok kullanışlı. Tavsiye ederim. MSI THIN GF63
Alınacak diğer bir Laptop ise Acer Nitro 5'dir, sadece oyun için değil uygulama performansları da yüksek vermekte.
Önere bileceğim bu iki Laptop'tur. Kafana yatmaz ise de diğer arkadaşların önerdiklerine de baka bilirsin istersen bunlar benim şahsi önerilerim sana.
Çoğu insan Excalibur laptop'ları önermiyor. Kardeşim ısınma sorunları çok fazlaymış onun yerine Asus TUF'a da bilirsin istersen. Mesele buCasper Excalibur G870.1270-DVB0X-B Intel Core i7-12700H 32GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 8GB RTX 4060 Freedos Gaming Laptop
Bu nasıl hocam sizce
macbook al istiyorsan@Sahuraka hocam öneriniz var mıdır
MacBook almayı düşündüm ancak bütçeme uygun 8 gb ram modeli var 16 gb ram olanının fiyatı baya bi yüksek 8 gb ram işimi görür mü ve ne kadar bi sürer görürmacbook al istiyorsan