Beyler Mevzu Derin

Samet Akdere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler öncelikle merhaba pc programcılıgı ögrencisiyim sevdigim kızda aynı bölümü okuyor teklif edicem fakat kılişe olmasını istemiyorum sayı sistemi bile bi mesaj bırakmak istiyorum kendisine yardımcı olur musunuz

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Başkasının fikirleri ve süprizleri ile ilan-ı aşk edilmez sanarsın evlilik teklifi yapıyor. Kız seviyor mu ? Sevmiyor mu ? önce bundan emin ol eğer sevmiyorsa ağzında kuş tutsan, yeni programlama dili yapsan yinede olmaz... Anlıyorum seviyorsun sevme demiyorum güzel bir şey ama boş umuda kapılma sonuçta biz gri mantık değiliz. Net ol net. Bir şey ya vardır ya yoktur. Ya beyaz ya siyah, sevdiğinden eminsen yüzünde karşı senden hoşlanıyorum de onu biryere davet et beraber sinemaya falan gidin, böyle komplike şeyler yaparak onu etkileyeceğini sanma kızlar karışık varlıklardır.

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
MSI' Alıntı:
Lightning' Alıntı:
Başkasının fikirleri ve süprizleri ile ilan-ı aşk edilmez sanarsın evlilik teklifi yapıyor. Kız seviyor mu ? Sevmiyor mu ? önce bundan emin ol eğer sevmiyorsa ağzında kuş tutsan, yeni programlama dili yapsan yinede olmaz... Anlıyorum seviyorsun sevme demiyorum güzel bir şey ama boş umuda kapılma sonuçta biz gri mantık değiliz. Net ol net. Bir şey ya vardır ya yoktur. Ya beyaz ya siyah, sevdiğinden eminsen yüzünde karşı senden hoşlanıyorum de onu biryere davet et beraber sinemaya falan gidin, böyle komplike şeyler yaparak onu etkileyeceğini sanma kızlar karışık varlıklardır.

vay vay :)

Her ne kadar kız arkadaşım olmasada gözlem yaparım analiz ederim, iyi gözlem yaparım..

OnurhanTY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kızın nabzı hakkında bizi bilgilendirmen lazım kı bizde sana ona göre yardımcı olalım,bu bir bütçeni söyle ona göre tavsiye verelim gibi bir şey oldu ama,dediğim gibi kız seni neredeyse tanımıyormuş kadar uzak mı ? Yoksa çok samimi misiniz ? Bunları bize söylemen lazım. :)

KS

Samet Akdere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kimseye bişey yapmak değmiyormus beyler haberiniz olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri