kısa devre yaptır diyeem ama PSU gerçekten iyi olmalı bir de 24 pin güç girişinde hangi pinin ground olduğunu bilmelisim dostum.keşke yakınımda olan bir donanımcı olsa..
nese önemli deilkısa devre yaptır diyeem ama PSU gerçekten iyi olmalı bir de 24 pin güç girişinde hangi pinin ground olduğunu bilmelisim dostum.
Hocam konudan alakasız ama şu mesajı görünce tutamadım kendimi, müsait bir boşlukta bakabilirsen çok sevinirimdenizli/acıpaama yakın olan varmı
OAFGUSEFOISEFOISEOFIS hoam çok ii senaryoHocam konudan alakasız ama şu mesajı görünce tutamadım kendimi, müsait bir boşlukta bakabilirsen çok sevinirim
Denizliden Forumdaşımız Var Mı?
Selam Hocalarım, Salı günü ufak bi Denizli gezintisi düşünüyoruz arkadaşlarla, ilk gün Pamukkalede traverten tarafında oyalanırız da 2. gün için Acıpayam hakkında bilgimiz yok. Gitmeye değer mi bileniniz var mı? Kapalı olduğuna dair bir kaç yorum okudum kararsız kaldım. Yardımcı olabilecek...forum.pchocasi.com.tr
Tutamadım kendimi valla Acıpayam görünceOAFGUSEFOISEFOISEOFIS hoam çok ii senaryo