Beyler Sizce Bu Guvenilir Mi

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hocalarım sizce bu güvenilir mi herşeye okeyim de aklım seye karıştı adam pc de 1650w psu kullanmış rampagenin neden yani link burda

Bu mesela diyor mining li diye hicam 2 ay yapmış sadece çok kisa bir süre alinur mi peki bu https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-rtx-3080-10-gb-ekran-karti-1009036727/detay

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocalarım sizce bu güvenilir mi herşeye okeyim de aklım seye karıştı adam pc de 1650w psu kullanmış rampagenin neden yani link burda

Bu mesela diyor mining li diye hicam 2 ay yapmış sadece çok kisa bir süre alinur mi peki bu https://www.sahibinden.com/ilan/iki...s-rtx-3080-10-gb-ekran-karti-1009036727/detay
gigabyte anakart kullanmıs kötü , psu 1650w olması biraz salakca , ve minin yapılmıs 2 ay olsada mining yapılmıs karta güvenilmez

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Kapağı açık kullanıyo sanırım. Ekran kartında bi ısınma sorunu olabilir. Fotoğraf çekmek için sökmüştür diye düşündüm ama ekran kartınının power kablolarının o kadar dışarda durması düşündürdü.

OCCT ile detaylı bi test ve Furmark testi yapmadan almak sıkıntı olabilir. Mining rigden toplama PC olma ihtimali yüksek.

Monitöre bakarsan çözünürlüğün bozuk olduğu görünebiliyor. Emin olamadım.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Zaten o 1650w dan anladım mining olayından toplandığında alttaki çok normal geldi bana adam inkar da etmiyor değişikliklerde yapılmış garantiside var mis alinmazmi sizce

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Zaten o 1650w dan anladım mining olayından toplandığında alttaki çok normal geldi bana adam inkar da etmiyor değişikliklerde yapılmış garantiside var mis alinmazmi sizce
bence alınmaz mining kartlara güven olmaz ama bi test yaptırıp bi bakın ama 3080 aa deprem

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Mining Kart çok sıkıntılı bir konu. Biraz kumar. Türkiyede çoğu miningçi ROM atma sistem ayarlama bilmediği için kartları çok bozmuyorlar. Bende 21 tane madencilikten çıkmış R580 var. Yapay zeka eğitiminden madenciliğer. VR Sim yazılımlarından testlere kullanıyorum. 6 yıllık kartlar daha hata veren sorun çıkaran olmadı. Ama bu o kartın sorun çıkarmayacağı anlamına gelmiyor. Testler de her zaman doğru sonuçları vermiyor.

Bu biraz Risk - Kazanç olayı. Ekran kartı fiyatına tam sistem almış oluyorsun. Miningde kullanılmışsa ekran kartının garantisi devam etmiyor olabilir bilginiz olsun.

Benim tavsiyem Sistem toplama - Sistem kurma - Test - Ekran kartı ROM atma alanlarında çok tecrübeniz yoksa Bu fiyatlara
AMD Ryzen 5 5000 serisi bi işlemci ve AMD 6600 - 6700 serisi bi ekran kartıyla bi sistem kurmanız daha doğruı olabilir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri